Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hrnka krvácal a nedohral, Mlynarovič smútil, Southorn vystrájal

POPRAD - Skvelý hokejový večer majú za sebou fanúšikovia Popradu. Takmer 3300 divákov videlo vynikajúci súboj, ktorý spĺňal parametre play-off. Nechýbali emócie, ktoré prichádzali najmä zo strany majstra. Tomáš Hrnka utrpel krvavé zranenie a nedohral, Jordon Southorn pre zmenu hádzal výstroj po hlavnom rozhodcovi. Kamzíci nakoniec zdolali Banskú Bystricu 4:2 aj zásluhou dvojgólového obrancu Mikea Dalhuisena.
Zdroj: 33718
Zdieľajte:

"Bral som to ako každý iný zápas. Trochu som si zaspomínal na časy, keď som chodil do Popradu ako hráč Košíc alebo SR 20. Prevládali vo mne zvláštne pocity, ale bolo to v poriadku. Predsa len som už skúsenejší. Chcel som vyhrať, ale nepodarilo sa to," uviedol strelec gólu na 1:1 Samuel Mlynarovič, ktorý pár týždňov dozadu bol poslaný pod Urpín na hosťovanie do konca tohto ročníka.

Prečítajte si aj

Posilní Zvolen?

"Po mojom góle sme pridali druhý a kontrolovali hru, no doplácali sme na zbytočné oslabenia, ktoré nás dávali do kolien. Avšak klobúk dole pred chlapcami, ktorí to ubránili," pochválil kolegov. 29-ročný útočník baranov sám hovoril o veľkom množstve vylúčených. Taký klinček do vlastnej rakvy zabil v 33. minúte obranca Jordon Southorn. Ten neuniesol udelenie osobného trestu a svoju zlosť si vybil pri hlavnom rozhodcovi Petrovi Stanovi. Pri odchode z ľadu po ňom hodil hokejku i obe rukavice, no našťastie ho nezasiahol. Krátko na to vyrovnal Dalhuisen na 2:2. "Stalo sa, čo sa stalo. Jednoducho vybuchol a viac by som to nekomentoval," pokračoval Mlynarovič. Najproduktívnejší obranca celej Tipsport ligy nebol jediným Bystričanom, ktorý nedohral. V prvej tretine musel odstúpiť Tomáš Hrnka po osobnom súboji s domácim Ervingom. Pod pravým uchom mal škaredú ranu, ktorá silno krvácala.

"Ťažko povedať, čo s ním je. Prišiel na striedačku a spod ucha mu tiekla krv. Lekári ho okamžite brali so sebou. Nemalo by to byť nič vážne," doplnil. "Túžbou bolo hrať za Poprad, no okolnosti to zariadili inak. Nemal som miesto v zostave, a tak som sa začal obzerať po niečom inom. Bystrica prejavila interes. Som jej vďačný, že ma prijala," dodal Samuel Mlynarovič v súvislosti s prechodom k trojnásobnému šampiónovi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články