Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tomek si All-Stars užil naplno, pri streľbe chcel hlavne nerozbiť okno

TRENČÍN - Mladý brankár Matej Tomek v tejto sezóne žiari v bránke Dukly Trenčín. Rovnako tak sa zaskvel aj v Zápase hviezd, pretože pre svoj Tím Gáborík vychytal výhru. Po stretnutí mal skvelé pocity.
Zdroj: 33556
Zdieľajte:

Ako si si užil zápas?

Zápas bol pre mňa vyvrcholením skvelého víkendu. Takisto ma bavili aj zaujímavé súťaže zručností, či už z pozície súťažiaceho alebo diváka.

Bol si v tíme jediný brankár, takže o to viac si bol využívaný. Zvládal si to?

Bol som aj rád, že to takto vyšlo. Čas v bráne som si užil, myslím že formát 3 na 3 bol zaujímavý pre divákov. Padlo veľa gólov, ľudia takisto mohli vidieť viacero pekných akcií a individuálnych zručností.

Prečítajte si aj

Abdul v Zápase hviezd išiel naplno, dokonca sa hodil do strely: Bola vypísaná odmena, smial sa

Ako hodnotíš svoj výkon pri streľbe ponad autá na bránku?

Som najmä rád, že pri mojej streľbe nebolo poškodené žiadne z áut. Mojim cieľom bolo hlavne nerozbiť žiadne okno, strieľanie gólov som prenechal na hráčov.

Fanúšikovia ťa pri príchode vytlieskali asi najviac zo všetkých hráčov. Súhlasíš?

Myslím, že v tomto sa nikto nedokázal vyrovnať Brankovi Radivojevičovi. Samozrejme bolo tam aj veľa iných známych a populárnych osobností, takže je asi zbytočné riešiť, kto zožal najväčší aplaus.

Aké to je čeliť protiútokom súpera v takomto exhibičnom zápase?

Je to samozrejme trošku iné, nikto neočákava také nasadenie ako v pravom zápase, ale zápas mal podľa mňa dobré tempo, aj keď to bola len exhibícia pre divákov. Ja som sa snažil zachytať si z chuti, predviesť pár pekných zákrokov i zabaviť ľudí.

Padli nejaké slová medzi spoluhráčmi, že tvoj tím vyhral a niektorí hráči Trenčína ostali porazení?

Už po drafte bolo jasné, že niektorí z nás budú spokojnejší ako tí druhí. Bez nejakých podpichovačiek sa to samozrejme neobišlo, ale všetko to bolo v rámci srandy.

Prečítajte si aj

Gáborík sa smial Hossovi: Lintner načrtol, čo môžeme od All-Stars čakať o rok
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články