Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Abdul sa rozprával so skautmi z KHL, nechal im jasný odkaz

TRENČÍN - Český útočník Jindřich Abdul prežíva naozaj fantastický ročník. Aktuálne je najproduktívnejším hráčom Tipsport ligy, takže záujem z KHL nie je prekvapivý.
Zdroj: 33255
Zdieľajte:

23-ročný ofenzívny hráč bol centrom pozornosti niekoľkých skautov z nadnárodnej súťaže počas derby Slovana s Košicami. Následne sa s nimi aj stretol: "Ja som s nimi na druhý deň po zápase bol a rozprávali sme sa. Špeciálne to však nerozoberám. Povedal som im, že do konca sezóny bude v Slovane a čo bude potom sa uvidí," prezradil exkluzívne pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Gáborík musel "zradiť" dlhoročného kamaráta, zahviezdil ako spevák IMT Smile

Z osobného hľadiska mu to sype naozaj veľmi dobre, so Slovanom však chce hlavne tímový úspech: "Z osobného hľadiska som spokojný a verím, že z tímového hľadiska urobíme poriadny úspech, ktorý si náš klub zaslúži," dúfa Abdul. Jeho najbližším záujmom je ale All-Stars zápas v Trenčíne.

"Naozaj sa veľmi teším. Takúto veľkú akciu som ešte nikdy nezažil, takže to pre mňa bude niečo nové. Je to príjemné spestrenie sezóny. Určite to bude parádna akcia. Verím, že sa zabavíme my aj ľudia," nechal sa počuť bývalý hráč Popradu, Prešova či Znojma. Do tímu si ho vybral dvojnásobný víťaz Stanley Cupu: "Ja som spokojný. Rešpektujem však oboch dvoch hráčov. Aj napriek veľkosti Mariána Gáboríka som vždy mal väčšie sympatie k Mariánovi Hossovi, takže som rád, že si mal vybral do tímu práve on," dodal v rozhovore pre náš web.

Prečítajte si aj

Kamarátstvo ide bokom, obaja chcú vyhrať: Nemôže poznať moje slabiny, žiadne nemám, smeje sa Southorn
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články