Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Gáborík musel "zradiť" dlhoročného kamaráta, zahviezdil ako spevák IMT Smile

TRENČÍN - Či už zápas hviezd Tipsport ligy vyhrá tím Hossu alebo Gáboríka, určite to bude skvelá akcia a výborný zápas.
Zdroj: 32889
Zdieľajte:

Generálny manažér svojho tímu Marián Gáborík verí, že to bude hlavne šou pre fanúšikov a že hráči do toho dajú všetko: "Bude to vyrovnané. Verím, že padne veľa gólov. Budem sa snažiť chalanov namotivovať, aby to nebolo len tréningové tempo," hovorí skúsený útočník, ktorého kariéra je pre zdravotné problémy prakticky na konci.

Právo prvej voľby nezískal, mal ho jeho konkurent Marián Hossa, ktorý si vybral Marcela Haščáka. Gáborík do svojho tímu následne povolal obrancu Jordana Southorna: "Mal som to premyslené dopredu, chcel som jeho," prezradil: "Myslím si, že oba tímy majú kvalitných hráčov a verím, že si to všetci užijú, že to bude mať grády a nebude to len kĺzanie po ľade," nadviazal.

Prečítajte si aj

Kamarátstvo ide bokom, obaja chcú vyhrať: Nemôže poznať moje slabiny, žiadne nemám, smeje sa Southorn

V poslednom kole draftu mal na výber aj kamaráta Tomáša Starostu, musel ho ale "zradiť", pretože v tíme potreboval vystužiť iný post: "Ja som mal ťažkú voľbu, pretože som potreboval útočníka a napriek tomu, že sme spolu dlho hrávali, nemohol som si ho v tom momente vybrať. Na druhej strane, získal televízor," smial sa Gáborík. Televíznu obrazovku dostal posledný draftovaný hráč a tým bol práve líder trenčianskej defenzívy Starosta.

37-ročný Gáborík už po drafte zabavil publikum, na chvíľu prevzal spevácke opraty za Ivana Táslera v rámci vystúpenia IMT Smile: "Bolo to super. S chalanmi sa poznám. Užil som si to maximálne," dodal pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články