Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kamarátstvo ide bokom, obaja chcú vyhrať: Nemôže poznať moje slabiny, žiadne nemám, smeje sa Southorn

TRENČÍN - Kamarátstvo ide bokom, obaja chcú vyhrať. Hráči HC ´05 iClinic Banská Bystrica boli na All-Stars dratovaní do rôznych mužstiev. Joona Jääskeläinen a Tyler Beskorowany putovali do Tímu Hossa, Jordon Southorn a Jordan Hickmott zas do mužstva Gáborík.
Zdroj: 32938
Zdieľajte:

"Nemôže poznať moje slabiny, pretože žiadne nemám," nasadil okamžite latku vysoko Jordon Southorn v rámci spoločného rozhovoru s Tylerom Beskorowanym. Kamarátska súťaživosť sa dala krájať: "Náš tím bude úspešnejší. GM vybral naozaj dobrých hráčov, takže naše šance sú vysoké," doplnil: "Ale nie, srandujem. Tyler je najlepší brankár v lige. Snažil som sa spoluhráčom povedať, kde majú strieľať a ako dorážať. Bude to ale v prvom rade zábava a priateľská súťaživosť. Bude to ofenzívne, nakoľko sa hrá 3 na 3. Nemyslím si, že pre brankárov to bude ideálne, ale pre nás hráčov určite zábavné. Teším sa na to. Dúfam, že vyhráme."

Prečítajte si aj

Haščák draftovou jednotkou, sen o NHL sa mu tým priblížil: Všetko ide podľa plánu, smeje sa

Podobne "tvrdé" slová volil aj "Besko", ktorý sa musel zamyslieť nad tým, prečo bol Southorn draftovaný ako celková dvojka: "Netuším prečo sa tak rozhodli, či ho skautovali dlhšie ako mňa," smial sa: "Ja som ale tiež spokojný. Lepšie ako v NHL," doplnil Beskorowany: "Nečakal som, že bude draftovaný tak skoro. Je to však pre mňa česť. Teším sa na zápas. Hovoril som aj so spoluhráčmi. Na čísle v drafte v konečnom dôsledku ale nezáleží," nadviazal Southorn.

"Určite to bude skvelá akcia pre akcia. Stretli sa najlepší hráči celej ligy a v zápase to budú chcieť ukázať. Určite chceme vyhrať, ale čaká nás náročný zápas. Musíme počítať so všetkým," hovorí kanadský gólman. Súpera sa ale nebojí. O Southornovi vie všetko: "Jeho najväčšou slabinou je jeho strela," kontroval vyhlásením vo výbornej nálade: "Každopádne to bude v prvom rade o zábave.

Prečítajte si aj

Jednotkou draftu Haščák, Gáborík aj Hossa postavili zaujímavé tímy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články