Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pred rokmi neznámy, dnes žiadaný: Prestup do KHL? Šanca tam je

BRATISLAVA - Navrátilec do našej najvyššej súťaže HC Slovan Bratislava v lete zostavil veľmi dobrý káder, ktorý by mal spĺňať najvyššie kritéria. Najviac prekvapil útočník Jindřich Abdul.
Zdroj: 33471
Zdieľajte:

Slovan bol mierne nespokojný s výkonmi hlavne vo vianočnom čase. Klub viackrát avizoval, že je nutné priniesť kvalitu. Stalo sa. Belasí sa zamerali na zámorskú cestu. A noví hráči hneď o sebe dali vedieť. "Posilnenie tímu bolo na mieste a padlo vhod. Tešíme sa z nových hokejistov. Chalani zapadli do kádra. Všetko je tak, ako má byť," uviedol pre hokejovysvet.sk Jindřich Abdul.

Prečítajte si aj

VIDEO Na Slovane to vrelo: Kanadský brankár označil košického útočníka dievčatkom, Belluš: Nabudúce uvidí!

23-ročný vsetínsky rodák prežíva nateraz životný ročník. Na Slovensko sa dostal cez Prešov, a potom si ho stiahol Poprad. V Slovane je mimoriadne bodovo plodný. 39 zápasov mu vynieslo neuveriteľných 49 bodov (18+31). V januári tohto roka tak prekonal všetky doterajšie sezóny. "Teraz je to o inom, ako tomu bolo v Poprade, ale faktorov je niekoľko. K tomu prispieva aj spokojnosť s prostredím. Celkovo som však na sebe pracoval ako po fyzickej, tak aj mentálnej stránke," chváli si bratislavský angažmán. Slovanu patrí zatiaľ tretia priečka.

Prečítajte si aj

VIDEO Doma to nefunguje: Prešovčan odišiel urobiť radosť do iného mesta

Mužstvo nastrieľalo najviac gólov spomedzi všetkých tímov (135). Podmienkou návratu Slovana bolo postupne splácať dlhy, no samozrejme, plniť si záväzky aj voči súčasným hráčom. "Na nič sa nemôžem sťažovať. Verím, že to bude pokračovať ďalej," konštatoval. Jindřich Abdul. Český útočník, ktorý dve sezóny bojoval za Poprad. Od minulého roka nosí na hrudi bratislavského orla. V utorkovom derby s Košicami ho z hľadiska sledovali ľudia, ktorí majú kontakty v KHL. Vedel o tom? "Áno. Dokonca som s nimi dnes absolvoval stretnutie. Nepovedal by som, že ide vyslovene o skautov, ale sú to ľudia, ktorí majú v Rusku veľmi dobré kontakty. Stále sa snažím nemyslieť na veci okolo mojej osoby. Je to len hokej. Ak sa niekomu zapáčim, bude to skvelé. Ak nie, nič sa nedeje a život beží ďalej. Akurát viem, že boli na mňa pozitívne ohlasy. Samozrejme, budem rád, keď sa opäť posuniem v kariére," neskrýval mierne nadšenie Abdul.

Prečítajte si aj

VIDEO Bratislava Capitals hlási novú posilu: Obranu vystužil skúsený a produktívny Kanaďan

Ako teda to môže vyzerať o pár mesiacov? Bude si baliť kufre? "Existuje taká šanca, klamal by som, keby som povedal, že nie. Určite však budem rokovať aj so Slovanom, nakoľko som tu maximálne spokojný. Zatiaľ je to buď alebo. Varianty ale jestvujú," pridal bodku za rozhovorom Jindřich Abdul.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články