Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Na Slovane to vrelo: Kanadský brankár označil košického útočníka dievčatkom, Belluš: Nabudúce uvidí!

BRATISLAVA - Tradičný šláger a derby dvoch odvekých rivalov Slovan - Košice vyhralo jednoznačne domáce mužstvo 6:1.
Zdroj: 33526
Zdieľajte:

Viac ako samotný výsledok upútala pozornosť konfrontácia brankára Barryho Brusta a útočníka Martina Belluša z prvej tretiny. 36-ročný Kanaďan je známy svojou výbušnou povahou, no to isté platí aj o odchovancovi Spišskej Novej Vsi. Brust sa pomaly pripravoval na súboj, ale jeho protivník to odmietol.

Prečítajte si aj

VIDEO Upozornenie DK SZĽH "pokrstené": Piatim klubom Tipsport ligy hrozia sankcie

„Nechcel som oslabiť tím tak skoro, ale týmito gestami a jeho hrou ma vytočil. Neviem, či sa hrá na Rona Hextalla, ale pokojne mu to spočítam,“ vysvetlil Martin Belluš. Gólman bratislavského Slovana svoj úmysel ísť do bitky s ťažkou váhou Košíc opísal nasledovne: „Ak chce takto reagovať a sťažovať sa ako malé dievča, tak by sa mohol aspoň pobiť. Ale nechcel to, radšej odkorčuľoval preč. Verím, že sa ešte stretneme a uvidíme, čo urobí,“ hovorí Brust. Košický útočník na záver pridal:

Prečítajte si aj

VIDEO Veľkolepá oslava jubilea: Nováčik si skríži hokejky so slovenským šampiónom

„Naozaj neviem, čo si tým chce dokazovať, ale mal by sa rýchlo spamätať, lebo nabudúce mu to nedarujem. A bude mi jedno, či to bude brankár... Zrežem ho tam ako hada,“ dodal nahnevane Belluš. Košice prišli na Slovane o krásnu šesťnásťzápasovú bodovú sériu.

ANKETA: Zomelie sa súboj Brust vs Belluš?

  • Áno, dokončia, čo začali.

    81%

  • Nie, nepôjdu do toho.

    19%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články