Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Doma to nefunguje: Prešovčan odišiel urobiť radosť do iného mesta

STARÁ ĽUBOVŇA - Utorok 14. január 2020 jednoznačne patril mestu Stará Ľubovňa. Konal sa tam hokejový sviatok.
Zdroj: 33525
Zdieľajte:

Firma KE-NEX sa zaoberá výstavbami hokejových hál. Pochádza z Prešova. Nie tak dávno práve vo svojom meste postavila PSK arénu, ktorá slúži ako tréningová hala, no voľný čas tam trávi aj široká verejnosť. Ďalším úspešným projektom je PEM aréna, ktorá uzrela svetlo sveta v rodisku legendárneho útočníka Mariána Hossu.

Prečítajte si aj

VIDEO Upozornenie DK SZĽH "pokrstené": Piatim klubom Tipsport ligy hrozia sankcie

"Rád by som pokračoval v stavaní aj inde. Najväčšiu rolu ale hrajú finančné prostriedky. Nie je ľahké nájsť peniaze na takýto štadión," uviedol Kentoš. Snahou hokejovo zanietených ľudí je, aby sa takmer po celom Slovensku stavali ľadové plochy. Preto Stará Ľubovňa nemusí byť v blízkej budúcnosti poslednou. "Disponujeme stavebným povolením v Prešove na malú halu. Znovu sme však pri otázke peňazí. Jedno, čo viem povedať je, žeby mala stáť za súčasnou PSK arénou," naznačil Kentoš, no nie je si istý, či sa to stane realitou a následne pridal vážnejší tón.

Prečítajte si aj

VIDEO Dubnica ulovila kvalitného útočníka: Päťnásobný majster dohrá sezónu doma

"Je pravdou, že som predložil ponuku mestu Prešov na odstúpenie. Od začiatku spolupráca s mestom bola veľmi zlá. Z tohto dôvodu som sa rozhodol ísť tam, kde je to lepšie," dodal Ján Kentoš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články