Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Petrovický doplnil na súpisku Slovenka dve mená, prišli sme však o útočníka

TŘINEC - Tréneri slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov uzavreli súpisku hráčov, s ktorými dohrajú svetový šampionát juniorov v Česku. Je na nej 23 hokejistov, z toho traja brankári, osem obrancov a dvanásť útočníkov. Mužstvo v pondelok opustil trinásty útočník Nicolas Ferenyi. Informoval web SZĽH.
Zdroj: 33300
Zdieľajte:

Doteraz bolo na súpiske 21 mien, trénerský štáb na čele s hlavným koučom Róbertom Petrovickým na ňu dopísal brankára Jakuba Lackoviča a obrancu Marka Stachu. Obaja v prípade rozhodnutia realizačného tímu môžu zasiahnuť už do najbližšieho stretnutia. Naspäť do klubu v Trenčíne sa vrátil Ferenyi, ktorý sa po oznámení konečnej nominácie pripojil k tímu na Štedrý deň ráno. Na šampionáte neštartoval.

Prečítajte si aj

Majster s radostnou správou, dvaja mladí maródi sa vracajú na ľad

Už po úvodných dvoch dueloch proti Kazachstanu (3:1) a Fínsku (1:8) majú Slováci istotu štvrťfinále. V třineckej základnej A-skupine ich ešte čakajú dve vystúpenia. V pondelok od 19.00 h proti Švajčiarsku a na Silvestra od 15.00 h proti Švédsku.

Konečná súpiska SR 20 na MS v Česku

Brankári: Samuel Hlavaj, Samuel Vyletelka, Jakub Lackovič

Obrancovia: Marcel Dlugoš, Dávid Mudrák, Boris Česánek, Martin Bučko, Martin Vitaloš, Samuel Kňažko, Oliver Turan, Marko Stacha

Útočníci: Martin Faško-Rudáš, Oliver Okuliar, Kristián Kováčik, Adam Paulíny, Dominik Jendek, Jakub Minárik, Marek Minárik, Viktor Ďurina, Róbert Džugan, Michal Mrázik, Maxim Čajkovič, Daniel Vladimír Tkáč

Prečítajte si aj

Zvolen nebol miestom pre neho, v Česku si užíva prvú formáciu a bodovo exploduje
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články