Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Majster s radostnou správou, dvaja mladí maródi sa vracajú na ľad

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejová Banská Bystrica bude čoskoro môcť počítať s dvomi mladými hráčmi, ktorých sužovali zdravotné problémy.
Zdroj: 25801
Zdieľajte:

V tréningu už naplno zarezávajú obranca Adam Žiak a útočník Mário Róth. Presný dátum návratu ale ostáva otázny. Podľa všetkého to bude ešte 30. decembra proti Trenčínu. Prvý menovaný prišiel do tímu "baranov" z fínskeho TuTo Hockey, avšak ešte v prípravnom stretnutí si po nešťastnom náraze na mantinel zranil rameno a v súťažnom zápase zatiaľ nenastúpil. Pred rokom reprezentoval Slovensko na MSJ v Kanade.

Prečítajte si aj

Zvolen nebol miestom pre neho, v Česku si užíva prvú formáciu a bodovo exploduje

Róth v prebiehajúcom ročníku nastúpil na osem stretnutí Tipsport ligy. Sedem z nich absolvoval ako hráč HC ´05 iClinic Banská Bystrica, raz nastúpil na hosťovaní za MHK 32 Liptovský Mikuláš. Jeden duel má na konte aj v SHL lige za Bratislava Capitals, získal v ňom dva body za gól a asistenciu.

Hlavný tréner tímu Dan Ceman má momentálne na maródke niekoľko hráčov. V poslednom zápase proti Novým Zámkom nenastúpili kapitán Ivan Ďatelinka aj útočníci Dávid Šoltés, Marek Bartánus, Michal Kabáč či Patrik Lamper.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články