Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zaujímavá predohrávka na Spiši: Martin prišiel o sériu aj brankára a predčasný koniec prvej tretiny

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Druhá najvyššia súťaž mala v nedeľu na programe predohrávku 31. kola v Spišskej Novej Vsi.
Zdroj: 33008
Zdieľajte:

HK Spišská Nová Ves - HK VITAR Martin 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)

Góly: 14. Bdžoch (M. Chovan, L. Novák), 25. Havrila (M. Chovan, L. Novák), 27. M. Chovan (Havrila, Kövér), 57. Havrila (Kövér), 60. Vartovník (Kövér, L. Novák) - 18. Murček (Videlka, Matejka), 27. Videlka (Murček, Rudzan), Rozhodovali: Smerek - Pribula, Vall, Vylúčení: 8:11, navyše Žiak (Martin) 2+2 za hru so zdvihnutou hokejkou, Themár (Martin) 5+DKZ za napadnutie hlavy a krku, Presilovky: 3:1, Oslabenia: 0:0, 583 divákov.

Pozrite si aj

VIDEO Brankár alebo gymnasta? V Pittsburghu diváci v predĺžení šaleli, hráči "tučniakov" sa chytali za hlavy!

Spišská Nová Ves: Rabčan - M. Chovan, Bdžoch, Cibák, Božoň, Chovanec, Alvo, Vantroba, Knižka - L. Novák, Vartovník, Václav - Hamráček, Halász, Kövér - Havrila, Koky, Ondov - Králik, R. Štrauch, Polomský.

Martin: Gavalier (16. Bernát) - Matejka, Tabaček, Themár, Burzík, Šimon, Rusina - Videlka, Murček, Rudzan - Brezniak, Dírer, Poliaček - A. Nauš, Jurášek, Žiak - B. Ligas, Babka, Melcher.

Prečítajte si aj

VIDEO Žiar prvým premožiteľom Púchova, šláger pod Vihorlatom vyhrali domáci, hetrik bývalého Spišiaka

Spišiaci vstupovali do zápasu s nelichotivou vizitkou, keď ťahali sériu štyroch prehier v rade. Ako prví sa však tešili z gólu, keď švihom od modrej čiary prekonal hosťujúceho brankára Bdžoch. O dve minúty na to došlo k zraneniu gólmana Gavaliera, ktorý v skrumáži dostal korčuľou do krku. Našťastie neutrpel krvavú ranu, no musel z hry odstúpiť. S týmto momentom sa zároveň skončila úvodná tretina.

Prečítajte si aj

VIDEO Búrlivá diskusia primátora Košíc a manažéra Steel arény: Namiesto riešenia výmena názorov

Po návrate zo šatní sa dohrali zvyšné minúty úvodného dejstva. Pred jeho skončením dostal puk do domácej bránky kanonier Murček, z bezprostrednej blízkosti. Vedenie domácim prinavrátil Havrila a krátko na to zveľadil náskok aj Matúš Chovan. Východniari sa ešte nestihli doradovať a už ich schladil z protiútoku Videlka. Nikto však netušil, že to bude z martinskej strany všetko.

Prečítajte si aj

VIDEO Tatarova bravúrna forma neodvrátila prehru, Boston pretrhol negatívnu sériu, slovenský večer v AHL

Tretiu tretinu nezačali hostia najlepšie, čo podčiarkol fakt, že Themár musel ísť predčasne pod sprchy za napadnutie hlavy a krku. Zverenci trénera Richarda Rapáča mali k dispozícii až štyri dvojnásobné početné výhody, no ujala sa tá posledná, keď Kövér obišiel všetkých hráčov, z brány vytiahol aj Bernáta a Havrila zakončoval medzi opustené tri žrde. Definitívnu podobu výsledku dal Vartovník, strelou z pravej strany, čím využil dezorientovanosť martinského brankára. Spišská Nová Ves tak prerušila sériu štyroch porážok. Naopak Martin prišiel o tú víťaznú a po piatich stretnutiach nebodoval.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články