Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trápiaci sa švajčiarsky klub má záujem o dvoch skúsených Kanaďanov s minulosťou v NHL

LUGANO - Vedenie švajčiarskeho HC Lugano nie je spokojné so súčasným vývojom sezóny. Tréner Sami Kapanen však má dôveru a bude pokračovať.
Zdroj: 27634
Zdieľajte:

Po sezóne však odíde švédsky útočník Linus Klasen, pričom mužstvo z juhu alpskej krajiny chce svoje rady vystužiť už teraz a má na to dve ideálne možnosti. Prvou je kanadský útočník Wojtek Wolski, ktorý pred pár dňami skončil v Kunlune Red Star. V Európe nastupoval šesť sezón len v KHL.

Prečítajte si aj

Náš súper v skupine na MSJ oznámil širšiu nomináciu, chýba v nej najväčšia hviezda

Rodák z poľského Zabrze reprezentoval Kanadu na ZOH 2018, v dresoch Colorada Avalanche, NY Rangers, Washingtonu Capitals, Phoenixu Coyotes a Floridy Panthers odohral v NHL 480 stretnutí (107+177). Počas lock-outu v sezóne 2012/13 nastupoval za poľský KH Sanok.

Ako druhá možnosť pre HC Lugano sa ponúka ďalší kanadský útočník - David McIntyre. Ten má momentálne podpísaný kontrakt s EV Zug do konca ročníka 2019/20, avšak návrat po zranení hlási Švéd Erik Thorell a tým pádom bude mať Zug pretlak legionárov, takže je ochotný McIntyreho, ktorý v tíme pôsobí od roku 2016, uvoľniť zadarmo. 32-ročný útočník počas kariéry odohral aj sedem stretnutí za Minnesotu Wild v NHL.

Prečítajte si aj

Asselin aj Horanský získali v jednom zápase po štyri body, Failleho Kloten ostáva prvý
Zdieľajte:
Zdroje informácií: swisshockeynews.com, eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články