Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Asselin aj Horanský získali v jednom zápase po štyri body, Failleho Kloten ostáva prvý

BERN - Druhá švajčiarska súťaž NLB znova priniesla zaujímavé momenty. V stretnutiach 27. kola padlo dokonca v šiestich dueloch až 45 gólov.
Zdroj: 33052
Zdieľajte:

Slovenský útočník Stanislav Horanský strelil jeden gól a pridal tri asistencie pri divokej výhre jeho EHC Olten proti Academy Zug 10:5. Nastúpil v prvej formácii, ktorá mala vlastný zápas. Garry Nunn k hattricku pridal dve prihrávky a Dion Knelsen tiež nazbieral štyri body (1+3).

Prečítajte si aj

Trápiaci sa švajčiarsky klub má záujem o dvoch skúsených Kanaďanov s minulosťou v NHL

Z vysokej výhry 8:1 sa tešil La Chaux-de-Fonds, ktorý sa v tejto sezóne trápi a deň pred stretnutím vedenie vyhodilo trénera Mikaela Kvarnströma. K výhre prispel jedným gólom a jednou asistenciou bývalý útočník HKM Zvolen - Tim Coffman. Slovák Roman Karaffa nebodoval. EHC Kloten zvíťazil v súboji na ľade Ajoie 3:1, hattrick strelil Marc Marchon, nebodoval Éric Faille.

Výborný zápas prežil aj Guillaume Asselin, ktorý jedným gólom a tromi asistenciami pomohol zdolať tiež vysoko 7:2 Winterthur. Hattrickom a asistenciou sa blysol jeho kolega z formácie Remy Rimann, center druhého útoku Arnaud Montadoun ukončil duel s bilanciou (2+2).

Na čele tabuľky NLB teda ostáva EHC Kloten, ktorý má náskok troch bodov pred Oltenom. Ajoie je piate, Chaux-de-Fonds sa nachádza na siedmej priečke a HC Sierre stále stráca šesť bodov na ôsmu play-off pozíciu.

Prečítajte si aj

Fanklub Verní Slovanu sa dištancuje od správania jednotlivca na zápase v Banskej Bystrice
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články