Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bartánus chytá formu, gólové suchoty sú minulosťou: V týchto situáciách je najväčším nepriateľom vaša hlava

BANSKÁ BYSTRICA - Skúsený útočník Marek Bartánus v tejto sezóne vynechal niekoľko zápasov, postupne sa dostáva do formy a nedávno proti MAC Budapešť sa aj konečne prvýkrát presadil.
Zdroj: 30540
Zdieľajte:

Svoj druhý zásah sezóny pridal v stredu proti Nitre: "Alex výborne počkal, kým sa otočím, keďže som vychádzal zospodu. Keď som mal špičky korčúľ nasmerované na bránku, tak mi to hodil. Ja som si puk rýchlo stiahol a videl som, že ide oproti mňa obranca, čiže som sa pokúsil rýchlo vystreliť. Som rád, že mi to tam padlo," opisoval krídelník "baranov" krásnu strelu švihom z pravého kruhu nad rameno Kompasa.

Prečítajte si aj

Kubka si to nasmeroval na bystrickú trestnú lavicu, pripomenul si rozcvičky na obľúbenom mieste

Do streleckej listiny sa až do uplynulého piatka v tomto ročníku nezapísal ani raz: "Človek musí byť trpezlivý a nesmie si to pripustiť. Ja som sa snažil po chorobe robil maličkosti, postupne som sa prepracoval zostavou. Teraz mám väčší ice-time, som aj v presilovke, za čo som vďačný. Cítim, že tá forma sa vracia naspäť," spokojne konštatuje Bartánus pre hokejovysvet.sk.

Bývalý slovenský reprezentant verí, že sa čoskoro vráti do obvyklej formy: "Pomaličky budem tam, kde by som chcel byť. Ešte ma čaká robota, aby som to dohnal, ale pevne verím, že tieto góly pomôžu k tomu, aby som sa v hlave uvoľnil," dúfa rodák z Liptovského Mikuláša.

Pod okom má stále šrám, na nose niekoľko stehov. To bolo výsledkom jeho prvého gólu v tejto sezóne, po ktorom mu budapeštiansky útočník Chris Langkow nešťastne udrel hokejkou do tváre: "Po takých suchotách musí byť prvý gól škaredý. Skoro si to odnieslo moje oko. Chvalabohu, že mám len stehy na nose a s okom nič nie je. Základ je to, že treba na sebe tvrdo pracovať. Keď takto dlho nedáte gól, tak najväčší nepriateľ je vaša vlastná hlava," dodal Marek Bartánus pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Nové Zámky klesli na posledné miesto, Pospíšil volá hráčov do kina
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články