Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nové Zámky klesli na posledné miesto, Pospíšil volá hráčov do kina

NOVÉ ZÁMKY - Liptovský Mikuláš doma porazil MAC Budapešť, avšak HC Mikron Nové Zámky nestačil na HK Poprad, čiže klub z južného Slovenska spadol na poslednú priečku Tipsport ligy.
Zdroj: 33015
Zdieľajte:

Novozámčania hľadali slová po stretnutí veľmi ťažko: "Hodnotí sa mi to ťažšie, pretože zápas sme chceli zdramatizovať. Chýbal nám možno moment prekvapenia, možno kus umenia v koncovke. Súper bol v našom pásme nebezpečnejší, ako my v tom jeho. Nevytvárali sme si toľko šancí," hodnotil tréner Miroslav Mosnár, ktorý nemôže byť spokojný so zakončovaním akcií v podaní jeho zverencov.

Prečítajte si aj

Kubka si to nasmeroval na bystrickú trestnú lavicu, pripomenul si rozcvičky na obľúbenom mieste

"Mrzí ma, že zo šiestich zápasov sme v štyroch dali len po jednom góle. To o niečom svedčí. Možno hlavy hráčov nie sú úplne koncentrované na koncovku, s jedným gólom sa ťažko vyhráva," uvedomuje si.

Podobne to vidí aj útočník Tomáš Pospíšil: "Nedarí sa nám a potom to nejde ani v koncovke, čiže to takto vyzerá. Keby som vedel, kde nájdeme takú ľahkosť, tak by sme to už našli. Príde to len tvrdou prácou, musíme sa dobre nastaviť aj v hlavách, ktoré zohrávajú veľmi veľa. Pred zápasom asi musíme zájsť do kina alebo na prechádzku, aby sme na hokej zabudli a potom prísť s čistou hlavou hrať zápas. Musíme skúsiť čokoľvek. Ak nám pomôže kino, tak pôjdeme tam," hovorí 32-ročný český hráč.

Spokojnejší bol tréner Popradu, Peter Mikula: "Domáci zmenili niekoľko vecí príchodom trénera Mosnára, čo sa ukázalo aj pri víťazstve nad Nitrou. Boli namlsaní tým zápasom a chceli v tom pokračovať. Musím byť neskromný, som rád, že im to nevyšlo podľa predstáv. My sme chceli tiež bodovať, čo sa nám aj podarilo. Boli sme hokejovejší a tým aj efektívnejší. Musím tiež priznať, že vďaka niektorým chybám v obrane sme "držali" stav v napätí. Rozhodujúce bolo, že súper nestrelil zo svojich šancí gól a naopak, nám sa to podarilo. Opierali sme sa o dobrú defenzívu a prechod do útoku. Všetko bolo podložené naozaj dobrým výkonom brankára," hodnotil výhru 3:1 v Nových Zámkoch.

Prečítajte si aj

Skvelý trojbodový obrat Liptovského Mikuláša proti Budapešti
Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články