Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Martin Réway sa opäť necíti dobre a hovorí: Musím ísť k lekárovi

KLADNO - Nováčik českej Tipsport extraligy HC Rytíři Kladno sa v nedeľu tešil z tesného triumfu 3:2 nad Pardubicami. K nemu prispel dvoma asistenciami slovenský útočník Martin Réway.
Zdroj: 33003
Zdieľajte:

Réway prišiel do Kladna v priebehu tohtoročného leta. Ten neváhal prikývnuť na ponuku Jaromíra Jágra a vydal sa k našim západným susedom reštartovať kariéru, ktorá bola prerušovaná. Odchovanec Dolného Kubína zaznamenal zatiaľ šesť asistencií, no na gól stále čaká.

Prečítajte si aj

VIDEO Versteegov splnený sen so slovenským rukopisom, do Nitry si prišiel pre titul a možno zmení názor

"Samozrejme, viem o tom, ale veľmi ma to netrápi. Snažím sa pomôcť tímu tak, ako to len ide. Pokiaľ môžem vystreliť, vystrelím. Keď vidím niekoho v lepšej pozícii, prihrám mu. Nebudem strieľať iba preto, že som ešte neskóroval," povedal pre oficiálnu stránku Kladna. V minulosti veľký talent slovenského hokeja sa však posťažoval aj na zdravotné problémy, ktoré ho limitujú. Podľa vlastných slov to nie je nič hrozné, ale návštevu lekára nevynechá. "Naďalej som zachrípnutý. Musím zájsť k lekárovi, pretože so srdcovým ochorením to nechcem riskovať. Myslel som si, že ma to prejde a dlhú dobu to bolo v poriadku. Akonáhle sme však hrali viac stretnutí po sebe a každý deň trénovali, trochu sa mi to vrátilo. Chcem sa vyliečiť a sústrediť na hokej a nie na to, či som na sto percent zdravý," tvrdí Réway a na záver ešte doplnil:

Prečítajte si aj

VIDEO Kabáč nabonzoval Beskorowanyho, Ceman bol rozladený zo začiatku súboja

"Nie je to nič vážne, ale dýcha sa mi horšie. Keď sa chcem na ľade nadýchnuť zhlboka, hneď zakašlem. Nemôžem dýchať tak, ako by som si predstavoval. Na tom som celé leto pracoval, aby som mohol vdychovať a vydychovať väčšie objemy vzduchu. Momentálne mi to nejde," uzavrel Martin Réway, ktorý v minulej sezóne dvakrát pomohol Dolnému Kubínu v druhej lige.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: rytirikladno.cz

Diskusia

Podobné články