Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Je na hosťovaní do konca januára, ale už myslí na semifinále: Až teraz zistil, že sa mal riadiť srdcom

TRENČÍN - Bol pripravený pomáhať na východe a tešil sa podpisu zmluvy s osemnásobným majstrom Slovenska, ale klub ho poslal na hosťovanie do Trenčína, kde už raz pôsobil.
Zdroj: 32958
Zdieľajte:

Útočník Juraj Bezúch má za sebou mesiac od opätovného návratu do Dukly Trenčín. V Košiciach sa mu nedarilo podľa predstáv a s tým sa stotožnili aj funkcionári Oceliarov.

Prečítajte si aj

VIDEO Ležia Corgoni v žalúdku Ľuptákovi? Majiteľ Detvy opäť vyčíňal v zápase s vicemajstrom!

„Otvorene poviem, že pred sezónou som mal viaceré ponuky, a teda nielen z Košíc, ale i z Trenčína. Pre Košice som sa rozhodol pre lepšie finančné podmienky, nakoľko mám ženu, rodinu. No dnes už viem, že som sa hneď na začiatku mal riadiť tým, čo som cítil a mal som počúvať svoje srdce, ktoré chcelo ísť do Trenčína,“ priznáva v debate pre oficiálnu stránku aktuálne piateho tímu Tipsport ligy. Odchovanec skalického hokeja dokázal za Košice skórovať iba v jedinom prípade. V drese vojakov potreboval iba tridsaťpäť sekúnd na to, aby rozvlnil sieť za súperovým brankárom. „Cítim sa výborne. Síce po tej dlhšej dobe, kedy som sa v Košiciach trápil, to bude chvíľku trvať, kým sa po hokejovej stránke dostanem do toho na 100%, ale hrám s výbornými chalanmi, tak verím, že aj oni mi pomôžu," chváli si spoluprácu s Kanaďanom Aldersonom a Čechom Mikyskom.

Prečítajte si aj

VIDEO Aký žart? Robím všetko pre to, aby som sa prebojoval do NHL!

Bezúch pozná svoj prvotný termín zotrvania v kádri trénera Pardavého, ktorý je vytýčený do 31. januára 2020, čo znamená do konca prestupového obdobia. "Som tu a nemyslím na to, čo bude, čo sa môže stať. Poviem to narovinu – chcel by som tu zostať do konca sezóny a chcel by som tu dokončiť to, čo sme pred 2 rokmi nedokončili. Je tu skvelá partia, úžasní hráči v každom veku. Viem, že treba ísť krok po kroku, ale veľmi rád by som si s Duklou zahral minimálne semifinále,“ želá si na koniec dialógu pre web Dukly Juraj Bezúch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkdukla.sk

Diskusia

Podobné články