Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Aký žart? Robím všetko pre to, aby som sa prebojoval do NHL!

KOŠICE - Utorok patril v Tipsport lige len jednej dvojici, ktorú tvorili Košice a Liptovský Mikuláš. Bola to predohrávka 26. kola. Oceliari totálne zdemolovali súpera a triumf 8:0 nesie najväčší rukopis kanoniera Marcela Haščáka, ktorý strelil polovicu gólov. V tejto sezóne sa mu to podarilo už druhýkrát. Predtým rovnakým sústom pokoril Nitru na jej ľade.
Zdroj: 32953
Zdieľajte:

Jednostranná záležitosť. Takto vyzeral duel Košíc s Liptákmi. Domáci od samého začiatku diktovali tempo a postupnými gólmi určovali smer duelu. "Konečne sme sa netrápili s koncovkou. Dúfam, že to bude pokračovať a hlavne, aby som v tom mal prsty," pousmial sa štvorgólový ostrostrelec Marcel Haščák. Pri jeho dvoch presných zásahoch nebola istota, že bol autorom práve on.

Prečítajte si aj

VIDEO Černák si zastal Kučerova, Boston triumfoval bez Haláka

"Viem, že mám hetrik. Ten štvrtý ani neviem, kto ho dal. Video to odhalí. Najdôležitejšie sú tri body. Snažil som sa, aby tento večer patril mne. Poriadne som si oddýchol. Verím, že zápas s Mikulášom nás odrazí k lepším výkonom," pokračoval v novinárskom obklopení odchovanec Popradu. Nielen Haščák, ale trebárs aj najčerstvejšia posila Květoň sa v tomto dueli odtrhla z reťaze. Kým slovenský reprezentant štyri razy skóroval, jeho český kolega zaznamenal rovnaký počet nahrávok. "To sú silné slová," reagoval krídelník prvej formácie pri otázke, že počas zápasu pôsobil s 31-ročným útočníkom ako Draisaitl s McDavidom. "David však ukázal, že vie bojovať a nahrávať. Sme radi za takúto posilu a nech mu to pôjde aj ďalej," zaželal si Haščák.

Prečítajte si aj

VIDEO HK Nitra získala syna brankárskej legendy na striedavé štarty

Vicemajster sveta z roku 2012 v tom istom roku strelil Skalici päť gólov. "Je úplne jedno, koľko gólov som dal. Mám pred sebou ešte pár hokejových rokov, takže šance na prekonanie rekordu budú. Kiežby by som strelil aj dvojitý hetrik," so širokým úsmevom doplnil Marcel Haščák. Ten si na záver poriadne zažartoval. V lete, keď mal taktiež strelecké obdobie, vyslovil, že čaká na telefonáty zo zámoria. "Aký žart? Robím všetko pre to, aby som sa dostal do NHL!" pridal bodku s 19 gólmi gólmi najlepší strelec Tipsport ligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články