Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Kris Versteeg novou posilou Nitry!

NITRA - Šuškandy sa premenili na skutočnosť. Kanadský útočník Kris Versteeg sa stal novou akvizíciou HK Nitra.
Zdroj: 11837
Zdieľajte:

Starší brat Mitcha, ktorý hráva v Nitre už nejaký ten rok, sa vlani pokúšal o prestup pod Zobor, no vtedy sa vyskytli komplikácie s predchádzajúcim klubom Avangard Omsk a transfer sa nekonal. V tejto sezóne pôsobil dvojnásobný držiteľ Stanley Cupu v AHL. Znovu tak ožila možnosť, žeby si to namieril do Nitry. Vicemajster už na svojej oficiálnej stránke potvrdil jeho príchod.

Prečítajte si aj

VIDEO Ležia Corgoni v žalúdku Ľuptákovi? Majiteľ Detvy opäť vyčíňal v zápase s vicemajstrom!

"Do Nitry príde najneskôr v nedeľu, jeho prvý zápas zatiaľ nie je stanovený, no v hre sú tri varianty. Buď to bude doma s Trenčínom v nedeľu 24.11., vonku s Banskou Bystricou 27.11., alebo najneskôr 29.11. v piatok doma proti Zvolenu. Dohoda s Krisom Versteegom je do konca sezóny. Výnimkou bude obdobie od 18.12. do 5.1., kedy za nás hrať nebude pre rodinné dôvody a takisto mu umožníme účasť na prestížnom Spengler Cupe v Davose. Po 5.1. bude k dispozícii nášmu tímu až do konca sezóny," uvádza web Corgoňov.

Prečítajte si aj

VIDEO Aký žart? Robím všetko pre to, aby som sa prebojoval do NHL!

Kris Versteeg zároveň avizoval, že táto sezóna bude pre neho poslednou a chce ju skončiť pri mladšom súrodencovi. Teraz už nič nebráni tomu, aby sa to naplnilo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články