Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovanisti po výhre s Nitrou sršali nadšením a pozitívami, Bažány pokarhal najlepších hráčov

BRATISLAVA - Už pätnásť zápasov trvá séria, počas ktorej Slovan Bratislava získal minimálne jeden bod. Navyše, na prvom mieste tabuľky má jedenástich bodov pred HC ´05 iClinic Banská Bystrica.
Zdroj: 32699
Zdieľajte:

"Belasí" svoju výbornú formu potvrdili aj v kvalitnom stretnutí na domácom ľade proti Nitre. Na úvodný gól sa čakalo až do štyridsiatej minúty, kedy sa presadil Jindřich Abdul. Krátko po začiatku tretej periódy zvýšil Roman Žitný a aj keď Lane Scheidl v presilovke ešte upravil skóre na rozdiel jedného gólu, tak záver patril produktívnej dvojici Tomáš Zigo - Radovan Puliš, ktorí si rozdelili po jednom góle.

Prečítajte si aj

Zvolen ovládol derby plné emócií, krásnym momentom fair-play gesto od Tibenského

"Bol to výborný zápas, skôr taktický, ale obe mužstvá sa postarali o kvalitný duel. Náš prvý útok nielenže ubránil ich elitnú formáciu, ale sa dokázal cez nich aj presadiť. Podržal nás Barry Brust," v pozitívnom duchu hodnotil stretnutie hlavný tréner Slovana, ktorým je Roman Stantien: "Máme silný tím a verím, že táto forma bude pokračovať," doplnil.

"Takto to má vyzerať. Bol to hokejový sviatok aj na ľade, aj v hľadisku. Tento zápas by som prirovnal k play-off, nič mu nechýbalo," rozplýval sa obranca Eduard Šedivý. Kouč Nitry Marián Bažány už natoľko spokojný nemohol byť: "Naši najlepší hráči dnes neboli najlepší, naopak, najlepší hráči Slovana boli výborní," dodal.

Prečítajte si aj

Slovák sa ocitol späť v Banskej Bystrici, vybičované derby si užil
Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články