Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovák sa ocitol späť v Banskej Bystrici, vybičované derby si užil

BANSKÁ BYSTRICA - Marek Slovák pomáhal HC ´05 iClinic Banská Bystrica v zápasoch Ligy majstrov. V nedeľnom zápase proti Zvolenu sa prvýkrát v drese s baranom na hrudi objavil aj v Tipsport lige.
Zdroj: 32943
Zdieľajte:

"Bryndziari" išli v derby o Hron do vedenia o dva góly už na začiatku. Banskobystričania sa presadili až v závere, kedy sa trafil Jordon Southorn: "Bol to náročný zápas s množstvom osobných súbojov. Boli sme stále v hre o dobrý výsledok, len škoda, že sme dali iba jeden gól a prišiel až v závere. Mali sme na konci ešte presilovku, hrali sme power-play bez brankára, škoda len, že tá strela na bránku neprišla skôr, chceli sme vyrovnať a poslať zápas aspoň do predĺženia," hodnotil skúsený center stretnutie.

Prečítajte si aj

Pod Urpínom tiekli nervy, Košice padli v Maďarsku, Trenčín rozstrieľal MAC

Derby Banskej Bystrice so Zvolenom bolo poznačené mnohými vylúčeniami, videli sme viac ako sto trestných minút: "Mňa takéto emocionálne zápasy bavia, vychutnávam si ich. Som rád, že som mohol v takomto derby nastúpiť. Pamätám si ich ešte z čias, keď som hral za Zvolen. Chýbal mi takto vybičovaný zápas," tvrdí Slovák.

Kde odohrá najbližší zápas momentálne nevie: "Uvidíme, čo bude so mnou ďalej. Pravdepodobne však teraz pôjdem naspäť do Bratislavy," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články