Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Druhý novembrový utorok bol na prestupy bohatý, žilo to aj v Tipsport lige

BRATISLAVA - Druhý novembrový utorok bol na prestupy až nezvyčajne bohatý. 12. novembra sme videli hneď niekoľko nesmierne zaujímavých mien.
Zdroj: 26059
Zdieľajte:

Bývalý kanadský obranca HC ´05 iClinic Banská Bystrica a držiteľ slovenského titulu z roku 2017 Ty Wishart podpísal kontrakt do konca sezóny s druholigovým nemeckým tímom Eispiraten Crimmitschau, kde už pôsobí ďalší bývalý "baran" Mitch Wahl. Ten v spomínanom tíme hosťuje z Fischtonu, lenže v dvoch zápasoch okrem gólu nazbieral 18 trestných minút a štyri mínusové body.

Prečítajte si aj

Asselin vedel o Sierre už od marca, vo Švajčiarsku si pochvaľuje kvalitu ligu a teší sa na odvetu s Faillem

Švédsko-americký útočník Henrik Samuelsson, syn severskej legendy Ulfa Samuelssona, vymenil zámorie za anglický Manchester Storm. 18-ročný slovenský útočník Artur Turanský sa v rámci juniorskej NAHL presťahoval z mužstva Corpus Christi IceRays do Wilkes-Barre/Scranton Knights. V rámci výmeny putoval opačným smerom Jeffrey Bertrand. Marek Ďaloga nepokračuje v Sparte Praha, tím z hlavného mesta Česka sa ale dohodol na plnohodnotnom kontrakte s Milanom Jurčinom.

Švajčiarsky obranca Claudio Cadonau vymenil ZSC Lions Langnau za EV Zug. Americký bek Conor Allen zaa po skúške nepokračuje v českom mužstve HK Mountfield Hradec Králové. Fínsky útočník Ville Leskinen už nie je hráčom švédskeho Färjestad BK. Kanadský obranca a reprezentant Chorvátska Shaone Morrisonn podpísal kontrakt s Cardiffom Devils.

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 5 voľných hráčov, ktorí v minulej sezóne hrali českú Extraligu

Ďalšie zmeny zaujali v Tipsport lige. Kanadský obranca Jesse Graham sa po štyroch výborných zápasoch v Nitre presúva do kvalitnej fínskej Liigy, kontrakt do konca sezóny mu ponúkla KalPa Kuopio. Stanislav Balán, v minulosti opora Popradu, prichádza z Hodonína na skúšku do Dukly Trenčín, kde oficiálne skončil kanadský útočník Jake Coughler. Ten pôvodne odcestoval do zámoria vybaviť si pracovné povolenie, s ktorým mal problém, nakoniec ostal a hrávať bude ECHL za Orlando Solar Bears.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články