Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bakoš: Cez reprezentačnú prestávku predstaví Slovan nové posily

BRATISLAVA - Generálny manažér HC Slovan Bratislava Juraj Bakoš avizuje, že cez reprezentačnú prestávku môžu fanúšikovia očakávať posilnenie tímu z hlavného mesta.
Zdroj: 32869
Zdieľajte:

Momentálne v kádri "belasých" navyše vyčíňa maródka: "Káder ešte nemá dostatočnú hĺbku, aby zvládol povedzme dve-tri vyrovnané série play-off. V posledných zápasoch pred prestávkou sme museli kvôli zraneniam a chorobám hrať na tri formácie. Chlapci ich zvládli obdivuhodne, z dlhodobého hľadiska bude potrebné v rámci možností na túto situáciu zareagovať," hovorí Bakoš pre klubový web.

Prečítajte si aj

Slovan trápia zranenia: Stantien prezradil, koho by chcel do tímu

Ozrejmil aj niektoré termíny, kedy môže Slovan počítať s navrátilcami: "V najbližšom čase by sa mali do zostavy vrátiť Petráš a Podlipnik, koncom novembra aj Kytnár. Pri Viedenskom žiaľ zatiaľ termín jeho návratu na ľad nevieme odhadnúť. K tomu je potrebné spomenúť, že nedávno z kádra odišli dvaja útočníci Vandas a Miklík," vysvetľuje.

Reprezentačná prestávka bude v Slovane rušná: "Počas repre pauzy budeme mať aj s trénerom Stantienom komplexný rozbor doterajšieho pôsobenia v lige spolu s vedením klubu. Verím, že sa nám počas prestávky, najneskôr v priebehu novembra podarí mužstvo nielen doplniť, ale aj posilniť," prezradil Juraj Bakoš.

Ten si ale novými menami musí byť istý: "Nechceme však postupovať metódou pokus-omyl, to si pri tohtoročnom rozpočte nemôžeme dovoliť. Na druhej strane, klub pred začiatkom sezóny jasne deklaroval, že jedným z hlavných cieľov v tejto sezóne je finančné ozdravenie a stabilizácia. Zatiaľ je v tomto smere všetko v súlade s plánom a ja budem ten posledný, kto by tento cieľ chcel ohroziť," dodal generálny manažér HC Slovan Bratislava pre klubový web.

Prečítajte si aj

Zvolen opúšťa zámorský obranca, pôsobenie na Slovensku nesplnilo jeho očakávania
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články