Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan trápia zranenia: Stantien prezradil, koho by chcel do tímu

BRATISLAVA - Hokejisti Slovanu Bratislava síce sú na prvom mieste tabuľky Tipsport ligy, ale sužuje ich maródka, kvôli ktorej už niekoľko zápasov nehrali na kompletné štyri útočné formácie.
Zdroj: 32705
Zdieľajte:

Pri výhre proti Michalovciam sa zranil aj Tomáš Matoušek: "Viacerí nastúpili so sebazaprením, keby nás bolo viac, asi by niektorí nenastúpili, ale išli do toho. Navyše v zápase predčasne musel skončiť Tomáš Matoušek," povedal podľa slovanpositive.com hlavný tréner Roman Stantien.

Prečítajte si aj

Zvolen opúšťa zámorský obranca, pôsobenie na Slovensku nesplnilo jeho očakávania

Dlhodobejšie chýbajú aj ďalšie opory: "Po reprezentačnej prestávke by sa do zostavy mohli vrátiť Podlipnik, Viedenský a Petráš," pokračoval Stantien. Ten už nemôže počítať ani s Miklíkom, ktorý nedávno v hlavnom meste skončil: "Každý tréner by chcel nejaké posily, postavenie v súťaži je také aké je. Osobne by som privítal niekoho do obrany i útoku, keďže sme mali dosť zranených," tvrdí.

"Vypadol nám tam Matoušek, ktorý má počas presilovky svoje úlohy, potom sme to tam museli točiť. Chýba nám taký hráč, ktorý by vedel byť počas týchto situácii úspešný. Preto, keď sme sa bavili o tých posilách, toto mi mohol byť jeden z tých postov, kde by sme chceli mužstvo posilniť," dodal Roman Stantien.

Prečítajte si aj

Kabáč krotil chválu od spoluhráčov, Beskorowany pár dolárov v šatni nechá
Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovanpositive.com

Diskusia

Podobné články