Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Žiar má skvelých hráčov, v ofenzíve sa však trápi a nedarí sa mu strieľať góly

ŽIAR NAD HRONOM - Hokejisti HK MŠK Žiar nad Hronom poskladali v 2. lige výborný tím, úvod ročníka im ale ideálne nevychádza.
Zdroj: 32578
Zdieľajte:

HK MŠK Žiar nad Hronom sa zatiaľ nachádza na štvrtej priečke tabuľky 2. ligy skupiny západ so ziskom piatich bodov. Najskôr doma porazil 6:2 HK Brezno, potom 4:3 po predĺžení MHK Dolný Kubín, ale následne nestačil na Partizánske, kde prehral 1:3 a naposledy doma vybuchol proti Púchovu, ktorému podľahol 1:6.

Prečítajte si aj

Detva prišla o svoju víťaznú šnúru: Trápia ju zranenia opôr a tresty za zlé striedania

Najväčším problémom zverencov trénera Pavla Igríniho je koncovka. V dueli s Púchovom mali "indiáni" až 44 striel, presadil sa však len Šimkovič. Na súpiske žiarskeho tímu pritom figurujú majstri sveta Jozef Stumpel a Marek Uram, ako aj ďalšie kvalitné mená - Juraj Petro, Branislav Srnka, Jakub Tatár či Ivan Jakubík. Úspešnosť streľby tímu je 5,97 percent. Dokopy vyslali Žiarčania 201 striel, presadili sa len dvanásťkrát.

"Treba nám popracovať na presilových hrách, ktoré nepremieňame tak, ako by sme mali, pretože máme dosť ofenzívne mužstvo a kreatívnych hráčov na to, aby sme ich premieňali. Ďalej čo nám chýba je dôraz v predbránkovom priestore. Chceme dávať pekné góly do prázdnej brány, ale musíme hru zjednodušiť," povedal pre promosport.sk útočník Ivan Jakubík.

Prečítajte si aj

VIDEO Fehérváry strelil prvý gól v zámorí, skvelými výkonmi si pýta pozvánku späť do NHL
Zdieľajte:
Zdroje informácií: promosport.sk, hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články