Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Druhú čapovanú využil na rozhodnutie, jediný spôsob ako uspieť je bojovať

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš v piatok vyhrali svoj prvý zápas tejto sezóny, keď pred vlastnými fanúšikmi porazili MHC Nové Zámky. Ako víťazný zásah sa ukázal gól Martina Krišku v presilovke 5 na 3 počas tretej tretiny.
Zdroj: 29249
Zdieľajte:

Ako by ste zhodnotili zápas?

"Išli sme do neho s tým, že chceme konečne bodovať a predviesť dobrý výkon. Posledné zápasy sme nehrali dobre, chceli sme sa divákov revanšovať za výsledky. Bojovnosťou sme to ukopali."

Vy ste strelili víťazný gól. Aký bol?

"Mali sme presilovku 5 na 3. Už prvú strelu som poslal do brankára, druhú mi výborne načapoval spoluhráč Karlis Ozolins. V týchto situáciách by som sa nemal mýliť."

Prečítajte si aj

Brust sa zo začiatku hľadal, Trenčín si nezaslúžil vyhrať

Takmer ste v závere cez celé ihrisko trafili backhandom prázdnu bránku...

"Ja som to vôbec nedával na bránku, chcel som puk dostať von z pásma. Išlo to nakoniec dosť zaujímavo, už z diaľky som sa pozeral, že to ide vedľa. Nakoniec z toho bola žrď."

Prvé víťazstvo v sezóne. Konečne?

"Veľmi nás výhra teší, pretože body nám zbierať treba. Škoda, že nám to ušlo proti Slovanu. Teraz sa už ale musíme pripraviť na Miškolc a uchmatnúť niečo aj tam."

Mali ste v hlavách, že ste ešte nevyhrali?

"To vôbec nie, ale v šatni sme si povedali, že musíme vyhrať. Šance sme mali aj v predošlých zápasoch, problém bol, že nám to tam nepadalo. Dostali sme presilovku 5 na 3, takisto aj Nové Zámky. Oni ju však nepremenili, my áno."

Neboli ste nervózni, že ste pred týmto zápasom ešte nevyhrali?

"Nervózni nie, ale každého štvalo, že strácame body a žiadne nezískavame. Sezóna však len začína. Ja dúfam, že budeme pokračovať v zbieraní bodov a nebudeme na chvoste."

Prečítajte si aj

Domov sa veľmi tešil, po zranení v prvom striedaní však musí ísť na operáciu

Zápas bol skôr o boji ako o kráse. Súhlasíte?

"Áno. Všetci vieme, že náš tím nemá hviezdy, ktoré budú dávať dva alebo tri góly za zápas. Body môžeme získavať len bojovnosťou, či už sa hodíme do strely alebo ideme za nahodenými pukmi."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články