Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Beskorowany počúval chválu z každej strany, nemeckých strelcov mal naštudovaných

BANSKÁ BYSTRICA - Kanadský brankár Tyler Beskorowany patril k hrdinom víťazstva HC ´05 iClinic Banská Bystrica v Lige majstrov proti Red Bullu Mníchov, ktoré sa zrodilo v nájazdoch.
Zdroj: 32314
Zdieľajte:

Skúsený zámorský gólman pôsobil v bránke nesmierne sebaisto a vyťahoval jeden bravúrny zákrok za druhým: "S dvomi bodmi proti takémuto silnému súperovi môžeme byť spokojní vždy. Je to jedno z najlepších mužstiev v Európe. Pre všetkých v našom tíme to bol skvelý zápas," hodnotil "Besko" stretnutie proti finalistovi zatiaľ posledného skončeného vydania CHL-ky.

Prečítajte si aj

VIDEO Tréner Mníchova adresoval po prehre v Banskej Bystrici domácemu tímu krásne slová

29-ročný muž je oporou Banskej Bystrice od svojho príchodu, tím držal aj v stretnutiach na ľade Färjestadu a Mníchova: "Posledné tri zápasy boli náročné. Ja som však rád, keď môžem pomáhať tímu. Zákroky mi pridávajú na istote," tvrdí. Jeho vrchol večera prišiel počas nájazdov. Strelcov mal zmapovaných. Pomohol mu aj fakt, že ich poznal, nakoľko za Düsseldorfer EG a Nürnberg Ice Tigers nastupoval v DEL-ke.

"Počas nájazdov som čelil piatim dobrým strelcom. Sú to nájazdy, nikdy neviete čo sa môže stať. Videl som však veľa videí, takže som mal niečo naštudované a to mi pomohlo. Navyše som mnohých hráčov poznal, keďže som chytal v Nemecku a často sme stáli proti sebe," vysvetľoval Beskorowany.

Prečítajte si aj

Slovákovi tlieskal celý banskobystrický štadión, sociálne siete nečíta: Keby som to robil, tak už nehrám hokej

Chvála na jeho osobu prichádzala z každej strany: "Podali sme fantastický tímový výkon a podržal nás skvelý brankár," hovoril tréner Dan Ceman: "Podali sme výborný kolektívny výkon a v zlomových momentoch nás podržal brankár Beskorowany," pridal sa Marek Bartánus: "Podali sme kvalitný kolektívny výkon podporený výborným Beskom v bránke," dodal Marek Slovák.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články