Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovákovi tlieskal celý banskobystrický štadión, sociálne siete nečíta: Keby som to robil, tak už nehrám hokej

BANSKÁ BYSTRICA - Ubehlo len 38 sekúnd, kým sa Marek Slovák v zápase Ligy majstrov proti Mníchovu zapísal do streleckej listiny. Následne sa stav zvrtol na 2:2, rozhodovali nájazdy.
Zdroj: 31531
Zdieľajte:

V nich strelil Marek Slovák svoj druhý presný zásah, vyrovnával ním na 1:1. Hrdinom sa stal Marek Bartánus, no nevysoký center s nitrianskou minulosťou zažil po svojom zásahu potlesk celého banskobystrického štadióna. Táto téma ho po stretnutí nemohla obísť.

Prečítajte si aj

VIDEO Banská Bystrica po skvelom výkone porazili finalistu Ligy majstrov

"Ja som to neriešil. Skôr to riešia novinári. Ja keď som na ľade, tak odovzdám maximum vždy. Ľudia to videli. Je to hokej, kde vás dajú, tam hráte. Čo bolo, to bolo. Ja sa dostanem mojou hrou pod kožu každému divákovi. Sociálne siete nečítam, pretože by som asi nehral hokej. Treba sa sústrediť len na hokej," smial sa Marek Slovák pri téme, ktorá sa prelína s Banskou Bystricou aj Nitrou.

Každopádne, proti Mníchovu podali "barani" veľmi dobrý výkon a tešili sa z dvoch bodov dosiahnutých po trestných strieľaniach: "Bol to kvalitný kolektívny výkon podporený skvelým Beskom v bránke. Ľuďom sa to páčilo a videli tú drinu počas celých šesťdesiatich minút. Pred zápasom sme si vytýčili body, ktoré chceme spraviť. Jedným z nich bolo zachytiť úvod, čo nám vyšlo a sme radi, že za stavu 1:2 nám súper neodskočil. Vyrovnali sme a dobrou robotou sme to dotiahli do úspešného konca," hodnotil priebeh stretnutia.

Prečítajte si aj

Réway má oficiálne nový klub pre sezónu 2019/20, zahrá si po boku legendy svetového hokeja
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články