Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Boston sa snaží vystužiť zadné rady, na skúšku si pozval kanadského beka: Zahrá si s Chárom?

BOSTON - Kanadský obranca Alex Petrovic zabojuje o zmluvu v Bostone Bruins. Do organizácie prichádza na profesionálnu skúšku.
Zdroj: 31880
Zdieľajte:

27-ročný hokejista v minulej sezóne nastupoval za Floridu Panthers, ktorej patril od draftu v roku 2010 a taktiež aj za Edmonton Oilers. Práve v tejto kanadskej metropole sa aj narodil, takže zmena bola pre neho veľmi zaujímavá. Petrovic v profilige odohral 156 duelov (11+47).

Prečítajte si aj

Obrovská pocta pre Zdena Cháru: Lepší od neho je len jediný muž!

Podľa Edmonton Journal’s sa o obrancu, ktorý mal status voľného hráča, zaujímali aj Carolina Hurricanes či Calgary Flames. Boston však potrebuje vystužiť zadné rady, pretože dátum návrata Kevana Millera na ľad po zranení kolena ostáva otázny a dvojica Charlie McAvoy - Brandon Carlo ešte nepodpísala nové zmluvy. Obmedzení voľní hráči sú všetci traja hokejisti.

Petrovic tak má dobrú šancu zabojovať o šancu v prvom tíme Bruins a možno si zahrať po boku Zdena Cháru. Len pre úplnosť, kontrakt po sezóne 2019/20 skončil v organizácii "medveďov" aj Jaroslavovi Halákovi, Andersovi Bjorkovi, Charliemu Coyleovi, Jakeovi DeBruskovi, Karsonovi Kuhlmanovi, Joakimovi Nordströmovi, Brettovi Ritchiemu a Chrisovi Wagnerovi.

Prečítajte si aj

Ako presne znie dohoda medzi HC ´05 iClinic Banská Bystrica, CHL a SZĽH?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články