Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Vedenie Buffala pripravuje mužstvo, aby v ňom uspel nespokojný mladík

BUFFALO - Pred pár dňami sme informovali, že fínsky obranca Rasmus Ristolainen nie je spokojný s pozíciou v Buffale Sabres. Rovnako tak sa nedokázal sústrediť na hokej a mať z neho radosť.
Zdroj: 20936
Zdieľajte:

Jason Botterill, generálny manažér "šablí" tvrdí, že aj napriek vyhláseniam samotného hráča, že sa bude v septembri hlásiť v inom mužstve NHL, nachádza sa v plánoch Buffala aj pre budúci ročník. „Pokračujeme v interakcii s Ristolainenom, pokračujeme v snahách pripraviť tím tak, aby bol Ristolainen v pozícii, v ktorej by mohol uspieť. A áno, chce víťaziť, my ho však tiež chceme dostať do pozície, v ktorej by hral veľmi dobre.“

Prečítajte si aj

VIDEO Poprad vyhorel na ľade v Anglicku, v závere sa strhla hromadná bitka

Kouč tímu Ralph Krueger počíta s alternatívou, že 24-ročný obranca ostane v kádri. „Myslím si, že je pre mňa dôležité počúvať, keď ku mne hráča prehovára a správa, ktorú som od neho prijal, bola, že ak budem jeho trénerom, tak bude ochotný do toho ísť a pokúsiť sa dostať na ďalšiu úroveň. To bude aj moja práca. Bude v našej zostave a teším sa na to, ako ho budem trénovať,“ povedal na adresu Ristolainena.

Prečítajte si aj

VIDEO Na tvrdenia Šťastného nevie odpovedať, k Slovanu sa dostal ako slepé kura k zrnu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: nhl.com

Diskusia

Podobné články