Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Cebák chce na Liptove vidieť play-off a hrou tešiť fanúšikov

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Po necelých troch rokoch si vyskúša najvyššiu slovenskú ligu už vo ôsmom rôznom klube. Po Žiline, Martine, Nitre, Zvolene, Banskej Bystrici, Košiciach a Trenčíne je na rade Liptovský Mikuláš.
Zdroj: 28041
Zdieľajte:

36-ročný obranca Juraj Cebák prijal ponuku z Liptova bez dlhších jednaní: "Skončila mi zmluva v Trenčíne. Oslovil ma tréner Tomko, tak som prikývol a budem bojovať za Mikuláš," hovorí prievidzský rodák pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Za prvý tím Popradu nastúpi 15-ročný mladík narodený v roku 2004

Za sebou už má aj premiéru v novom drese. Absolvoval ju v prípravnom stretnutí na ľade Popradu: "Polovica mužstva hrala svoj prvý zápas. Hodnotí sa to preto ťažko. Cítil som sa celkom dobre, už som mal aj horší prvý zápas. Sme však v príprave, boli cítiť nohy. Každý sme v nejakom zaťažení a nepripravujeme sa na zápasy. Tréningy sú ťažšie, preto som sa ani lepšie nemohol cítiť," prezrádza Cebák.

Liptovský Mikuláš po minulosezónnych problémoch so štadión stále nemá vyhraté. Zverenci Antona Tomka musia trénovať na úzkom klzisku v aréne Jána Laca: "Chalani celú minulú sezónu bojovali. Nie je to dobré ani teraz v príprave, nakoľko sme doma, no zároveň nie sme doma. Pripravujeme sa v malej hale a aj v zápase v Poprade bolo vidieť, že na širokom ihrisku sme mali problém," uvedomuje si skúsený bek.

Prečítajte si aj

Liptáci prišli o mladého obrancu, ktorý bude pôsobiť v Taliansku

Na Liptove sa zišla zaujímavá skupina mladých aj skúsených hráčov. Snaha dostať sa do vyraďovacej časti preto určite bude: "Keď človek hrá hokej, tak sa snaží vyhrať každý zápas a hrať čo najlepšie. Každý jeden hráč chce zabojovať o play-off," odhodlane rozpráva Juraj Cebák.

V prvom rade dúfa, že jeho mužstvo bude tešiť fanúšikov: "Chceme sa prezentovať takou hrou, aby sa páčila našim divákom. Aj fanúšikovia sa určite tešia na stretnutia v prerobenej hale. Keď budú chodiť diváci, tak budeme spokojní aj my," tvrdí.

Rovnako tak si pochvaľuje návrat Slovana Bratislava do Tipsport ligy: "Určite aj diváci sa na Slovan budú tešiť. Podľa mňa to bude prínos pre ligu. Divácky a aj z pohľadu nás hráčov," dodal Juraj Cebák v exkluzívnom rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Kukumberg: Slovan nemôže hovoriť, že ide vyhrať titul
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články