Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kukumberg: Slovan nemôže hovoriť, že ide vyhrať titul

HRADEC KRÁLOVÉ – Päť skvelých rokov odohral Roman Kukumberg za HK Mountfield Hradec Králové, kde sa teraz vrátil už v drese Slovana Bratislava na Mountfield Cup. Fanúšikovia na neho nezabudli, on sa vrátil v čase.
Zdroj: 32102
Zdieľajte:

„Skandovanie môjho mena bolo vynikajúce, fanúšikom za to ďakujem. Keď sme išli doobeda z ľadu, tak som sa zbadal v šatni domácich a až potom som si uvedomil, že kde som, že tam nemám miesto. Zasmial som sa sám na sebe,“ usmieval sa „Kuko“ v rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Aktuálny káder HC Bratislava v prvej lige: Čo meno, to pojem!

Na staré-známe miesto sa veľmi tešil: „Spomienky boli už po ceste, človeku to lezie do hlavy. Bolo to päť pekných sezón, ubehli ako jedna. Je až neskutočné ako rýchlo to letí,“ pokračuje. Srdce ho ale volalo späť domov: „Jednoznačne som chcel ostať v Bratislave. Ani som sa nesnažil niečo hľadať. Oslovil ma len jeden iný slovenský klub, ale tam to nedopadlo. Ja sa teším, že som doma,“ hovorí Roman Kukumberg pre náš portál.

Slovan Bratislava sa do Tipsport ligy vracia po siedmich rokoch. O jasnom cieli sa hovoriť nedá: „Ťažko povedať, pretože tím je úplne nový a stále sa buduje. Taktiež je to mladý tím, aj keď má skúsených hráčov. Slovan má vždy najvyššie ciele, no momentálne nemôže hovoriť, že ide vyhrať titul. To som povedal iba ja. Klub začína odznova, sú v ňom šikovní hráči a aj keď to možno nebude v najbližšej sezóne, tak v tej ďalšej už bude bojovať o najvyššie miesta,“ otvorene priznáva.

Prečítajte si aj

Ako to zoberú fanúšikovia sa uvidí, do Banskej Bystrice sa však teší

Nová partia sa stále len formuje: „Ešte sme si nesadli, stále to nejaký čas potrebuje. Ja si myslím, že tento tím má potenciál. Aj proti Hradcu chalani videli, ako sa hrá vo svete, aké je to tempo,“ tvrdí 39-ročný útočník, ktorý medializované informácie posledných mesiacov neriešil: „Ja som to nevnímal, pretože som to ani nečítal,“ dodal Roman Kukumberg pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články