Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pomáha juniorke "baranov" a čaká na ponuky zo zámoria

BANSKÁ BYSTRICA - Nové poznatky zbieral v Toronte a teraz je už doma. Kouč Vladimír Országh aktuálne vypomáha trénerovi banskobystrickej juniorky Nórbertovi Javorčíkovi a hľadá si nové pôsobisko.
Zdroj: 31528
Zdieľajte:

Országh uviedol, že začiatkom júna sa konalo trojdňové stretnutie vo Windsore, kde sa preberali všetky hokejové témy. Následne odišiel do Toronta na ďalší seminár. Celkovo zhrnul, že išlo o zaujímavé semináre.

Prečítajte si aj

VIDEO Zvolen odmietol, Žiaru prikývol

Majster sveta z roku 2002 už dávnejšie plánoval zúčastniť sa týchto sedení, no termíny boli neskoršie a v tom čase pracoval ako tréner Banskej Bystrice, resp. Slovana Bratislava. "Už tri roky som chcel ísť na seminár do Kanady, lenže vždy ho organizovali okolo 20. júla, keď sa v Európe už trénuje a ja som mal robotu. Keďže som aktuálne bez angažmánu, tentoraz mi to vyšlo a som veľmi rád," cituje bývalého slovenského reprezentačného útočníka vydanie Denníka Šport.

Prečítajte si aj

VIDEO Mužstvo sa kreuje, štadión je pripravený a možno bude aj farma

42-ročný tréner je v týchto dňoch doma pod Urpínom, kde vypomáha trénerovi juniorovi Nórbertovi Javorčíkovi. "Aktuálne aj do budúcna plánujem to, že vypomôžem pri juniorke Banskej Bystrice. Raz - dvakrát do týždňa, aby som nevypadol z trénerskej rutiny. V pondelok som bol prvý raz," povedal Vladimír Országh, ktorý sa netají tým, žeby sa rád postavil na lavičke niektorého klubu v AHL. "Je to na dlhšie lakte. Veľmi rád by som išiel na stáž za more, ale je obťažné dostať sa tam. Momentálne sa mi v AHL nič nerysuje," doplnil pre štvrtkové vydanie Denníka Šport niekdajší hokejista, ktorého v roku 1995 draftoval NY Islanders.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články