Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zvolen odmietol, Žiaru prikývol

ŽIAR NAD HRONOM - Tipsportligový klub HKm Zvolen mal záujem o mladého útočníka Ivana Jakubíka, no dal prednosť rodnému Žiaru, ktorý naskočí do druhej ligy.
Zdroj: 32138
Zdieľajte:

Hokejisti Žiaru nad Hronom predstavili nové dresy, nový názov i kontá na sociálnych sieťach. Trénerom tímu je Pavel Igríni, ktorý pôsobil v Detve ako asistent. Prvým úlovkom nováčika druhej ligy je útočník Ivan Jakubík. Mladý hokejista hrával svojho času pod Poľanou, vo Švédsku, odkiaľ prichádza domov, či vo Zvolene, kde ho opäť chceli medzi sebou. K dohode ale neprišlo. „Oslovil ma tréner Zvolena Andrej Podkonický s tým, že by mal záujem, aby som tam hral, ale prešiel asi mesiac a nikto ma nekontaktoval," vysvetľuje pre promosport.sk Jakubík.

Prečítajte si aj

VIDEO Mužstvo sa kreuje, štadión je pripravený a možno bude aj farma

Oslovil ma pán Baran, stretli sme sa, vysvetlil mi víziu, akou chce klub smerovať, čo ma zaujalo. Páčil sa mi jeho prístup, jednanie a páči sa mi aj myšlienka niečo vybudovať a vrátiť hokej do Žiaru. Vtedy som si povedal, že je to niečo, čoho chcem byť súčasťou. V Žiari som s hokejom začínal a povedal som, že vždy, keď budem môcť, tak sa rád vrátim,“ komentoval návrat do rodného mesta.

Prečítajte si aj

VIDEO Slovan ulovil aj dvojnásobného slovenského šampióna

Žiar nad Hronom ohúril hokejovú verejnosť parádnym stánkom, ktorý už o dva týždne bude hostiť prvý duel Nové Zámky - Tychy, v rámci Memoriálu Pavla Zábojníka. „Veľmi sa mi páči nadšenie, ktoré tu vládne, každý chce priložiť ruku k začiatku. Páči sa mi aj na chalanoch, ktorí trénujú a možno pár rokov nehrali hokej, že sa snažia a buduje sa výborný kolektív. Myslím, že aj v zápasoch to bude postavené nielen na kvalite, ale aj na bojovnosti a všetci budú chcieť bojovať za Žiar,“ dodal na záver Ivan Jakubík, ktorý sa do seniorského hokeja dostal vďaka Júliusovi Šuplerovi a Róbertovi Ľuptákovi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: promosport.sk

Diskusia

Podobné články