Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Buc do prvej ligy? Radšej hrať za peniaze ako zadarmo

BRATISLAVA - Slovenský reprezentant Dávid Buc doteraz nepozná svoju ďalšiu budúcnosť. Bývalý hráč Slovana, Banskej Bystrice či Popradu ale eviduje jeden vážny záujem zo strany prvoligového celku.
Zdroj: 31060
Zdieľajte:

32-ročný hokejista patrí do zoznamu hráčov, ktorí sa snažia získať svoje zarobené peniaze. Slovan predostrelo záruku, že financie vyplatí do konca týždňa. "Ak nám príde suma na účty, stiahneme podanie na súd na konkurzné konanie. Vedenie Slovana sa zaručilo, že do konca týždňa budú peniaze vyplatené," hovorí pre štvrtkové vydanie Denníka Šport reprezentačný útočník Dávid Buc.

Prečítajte si aj

VIDEO Zvolen odmietol, Žiaru prikývol

Rodák spod Tatier vlani štartoval na svetovom šampionáte v Dánsku, kde vytvoril trojzáprah spoločne so svojimi kolegami z Popradu Patrikom Svitanom a Dávidom Bondrom. Táto trojica sa predstavila aj na domácich majstrovstvách sveta v máji tohto roka. Bondra odišiel do KHL, Svitana predĺžil zmluvu s "kamzíkmi" a Buca by radi uvideli v prvej lige v drese Bratislavy. "Prejavili o mňa záujem z HC Bratislava. Klub má ambície, chce postúpiť do najvyššej súťaže. V tíme majú dlhodobejšie ciele, chcú postaviť konkurencieschopný káder. Zaujal ma tento projekt," pokračoval v debate trojnásobný držiteľ slovenského titulu.

Prečítajte si aj

VIDEO Mužstvo sa kreuje, štadión je pripravený a možno bude aj farma

Ak by sa nakoniec rozhodol akceptovať ponuku prvoligistu, bol by pravdepodobne prvým hokejistom, ktorý by po dvoch MS putoval o súťaž nižšie. "Radšej hrať prvú ligu za peniaze, ako KHL zadarmo," pousmial sa Dávid Buc.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články