Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan by neodmietol, Radivojevič mu nevolal: Meszároš nechce ísť ďaleko

BRATISLAVA - Slovenský obranca Andrej Meszároš pre denník Šport prezradil, ako to momentálne vyzerá s jeho výhliadkami na nový ročník.
Zdroj: 24612
Zdieľajte:

33-ročný zadák strávil v Slovane Bratislava posledné tri sezóny. Vedenie mu vyplatilo zatiaľ tridsať percent peňazí, ktoré mu dĺžilo. Ponuku na prípadné pokračovanie v Tipsport lige by ale neodmietol: "Ak by prišla, všetko zvážim, ale viem si predstaviť, že budem hrať v Slovane ďalej," povedal Meszároš pre denník Šport.

Prečítajte si aj

Réway si môže vyberať: Ponuky má z Tipsport ligy, Česka aj Škandinávie

Zatiaľ sa mu však neozvali ani "belasí" a ani Dukla Trenčín, v ktorej rodák z Považskej Bystrice hokejovo vyrastal. Telefón s číslom Branka Radivojeviča nezvonil: "Nevolal mi ani nový manažér Slovana Juraj Bakoš," prezrádza hráč, ktorý teda stále nemá nový klub.

Svoju budúcnosť však už so zahraničím spájať nechce. Maximálne by šiel do susedného štátu: "Ťažko povedať, ako by som zareagoval, ak by prišla ponuka zo zahraničia. Musel by som to prebrať s manželkou. Zatiaľ som však nastavený tak, že hrať budem doma na Slovensku, alebo v Česku," hovorí Andrej Meszároš pre denník Šport.

Prečítajte si aj

Popradskí hráči znížili nároky, do mužstva ešte pribudne mladý Kanaďan: Jasná je najbližšia budúcnosť Bondru
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články