Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Réway si môže vyberať: Ponuky má z Tipsport ligy, Česka aj Škandinávie

PRAHA - Slovenský útočník Martin Réway aktuálne trénuje v Prahe a rieši svoju budúcnosť, ktorá by pokojne mohla byť spojená s českou Extraligou i slovenskou Tipsport ligou.
Zdroj: 26121
Zdieľajte:

Český idnes.cz informuje, že o mladého slovenského útočníka sa zaujímajú dva české tímy. Jedným z nich je Sparta Praha, kde už Réway hrával. Hráčov agent Martin Ančička má navyše dobré vzťahy so športovým manažérom tímu z hlavného mesta Petrom Tonom, čo by mohlo zohrať kľúčovú rolu.

Prečítajte si aj

Popradskí hráči znížili nároky, do mužstva ešte pribudne mladý Kanaďan: Jasná je najbližšia budúcnosť Bondru

"Zatiaľ by som to nechal bez komentára. So Spartou samozrejme v istom zmysle komunikujeme, ale nechcel by som nič konkretizovať. Poviem iba, že ponuky sú z českej aj slovenskej ligy. Máme aj jeden škandinávsky klub," prezradil pre idnes.cz Ančička, ktorý je Réwayovým agentom zhruba rok.

Martin Réway mal našliapnuté k hviezdnej kariére v NHL, lenže výrazne ho zabrzdili zdravotné problémy, pre ktoré vynechal sezónu 2016/17. Po nej mu dal šancu Montreal Canadiens, ale na farme Laval Rocket odohral iba päť zápasov. Výraznejšie sa nepresadil ani v Slovane hrajúcom KHL. Ročník 2018/19 začal v Dolnom Kubíne, dohral ho za druholigový švédsky Tingsryds AIF.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články