Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Popradskí hráči znížili nároky, do mužstva ešte pribudne mladý Kanaďan: Jasná je najbližšia budúcnosť Bondru

POPRAD - Oficiálna klubová stránka HK Poprad priniesla zaujímavý rozhovor s riaditeľom klubu Ľudovítom Jurínyim.
Zdroj: 29850
Zdieľajte:

Podľa jeho slov klub po minulej sezóne mierne znížil rozpočet, k čomu sa chlapsky postavili aj hráči: "Musím oceniť, že niektorí hráči pochopili, že máme rozpočet tento rok nižší, respektíve nepracujeme s tak veľkým rozpočtom a rozhodli sa svoje nároky dokonca znížiť. To je pre mňa obdivuhodné a za tento postoj im ďakujem," povedal Jurinyi pre hkpoprad.sk.

Prečítajte si aj

Nové Zámky získali do bránky odchovanca Slovana, vracia sa zo zámoria

Aktuálny káder sa bude v dohľadnej dobe meniť iba veľmi zľahka: "Ako som už spomínal, káder je do prípravy dá sa povedať uzavretý. Príde však zrejme ešte jeden mladý Kanaďan z univerzitnej ligy ukázať sa na skúšku. Bola to vzájomná iniciatíva si ho pozrieť, keďže ho poznáme. Chce to skúsiť, nakoľko sa mu nepodarilo uspieť v nováčikovskom kempe v rámci NHL. To znamená, že ešte on sa nám príde ukázať, ale to je zatiaľ všetko," prezradil.

Otázny ešte ostáva Dávid Bondra, jeho najbližšia budúcnosť je ale jasná: "Ten by mal ísť teraz na skúšku do klubu v inej lige, no on má dvere u nás otvorené a uvidíme, ako to dopadne. V súčasnosti je ten káder taký, aký je," hovorí Jurinyi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články