Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pánik by mal zamieriť do tímu, kde bude spoluhráčom jedného zo Slovákov

OTTAWA - Zámorský novinár Josh Bell informuje, že kanadský tím Ottawa Senators patrí medzi záujemcov o slovenského útočníka Richarda Pánika.
Zdroj: 30242
Zdieľajte:

Náš útočník sa podľa všetkého stane 1. júla nechráneným voľným hráčom, ak s ním dovtedy ešte Arizona Coyotes nepodpíše novú zmluvu, čo sa neočakáva a dohodnúť na kontrakte sa s ním môže ktorýkoľvek klub. Už dlhšie sa vedú špekulácie o tom, kde nakoniec zamieri, no tím z hlavného mesta Kanady sa javí ako reálna možnosť.

Prečítajte si aj

VIDEO Ako vidia svoje šance na draft do NHL slovenskí hokejisti?

Spomínaný Bell ďalej hovorí, že Pánik patrí medzi päticu hokejistov, o ktorých sa Senators pokúsia. Okrem neho by mohol veľký návrat zažiť Jason Spezza. Zvyšní traja sú Brian Boyle, Justin Williams a Troy Brouwer. V Ottawe by sa Pánik stretol so slovenským obrancom Christiánom Jarošom.

Druhou možnosťou je tiež kanadský tím a taktiež by bol spoluhráčom krajana. V Edmontone Oilers totiž pôsobí Andrej Sekera. O tejto variante informuje Alex Thomas zo Sports Daily. Plat martinského rodáka by mal ostať na súčasnej hranici 2,8 milióna eur, avšak Pánik by rád videl niečo cez tri milióny. Tak či onak, obe možnosti sú pre organizácie prijateľné.

Prečítajte si aj

VIDEO Perry nekončí: Konečne je stopercentne fit, chce vyhrať Stanley Cup
Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články