Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Ako vidia svoje šance na draft do NHL slovenskí hokejisti?

BRATISLAVA - Pýtali sme sa slovenských hokejistov, ktorí majú isté šance na draft, ako ich vidia a či predpokladajú, že budú draftovaní.
Zdroj: 31983
Zdieľajte:

Najväčšou slovenskou nádejou je Maxim Čajkovič. Ohľadom toho sa hovorilo aj o prvom kole, avšak prognózy spadli a aktuálne je na zozname niekde na hranici druhého a tretieho kola: "Teraz to už neovplyvním. Čo najlepšie som mal hrať počas sezóny. Už sa na to nesústredím. Uvidíme, ako to dopadne cez víkend. Na draft nejdem, zostanem doma," nechal sa počuť šikovný útočník.

Prečítajte si aj

VIDEO NHL reaguje na chyby rozhodcov, zavádza prelomové novinky

Okrem neho už nemáme hráča, o ktorom si môžeme povedať, že určite sa do osudia dostane. Niekoľko ich však určite ešte môže vyskočiť. Napríklad Olivier Okuliar: "Ja som mal draftový ročník minulý rok. Neviem, či si ma niekto vytiahne tento rok, ale budem v to dúfať a uvidíme," verí trenčiansky rodák.

Hovorí sa aj o Adamovi Liškovi, ktorý mal skvelú sezónu v Slovane zavŕšenú seniorskými MS na domácomm ľade. Taktiež sa v súvislosti s ním špekuluje i o tom, či nebude podpísaný ako voľný hráč. Ak má niekto šancu z našej Tipsport ligy, tak to je obranca Andrej Golian hrajúci v Detve: "Nechcem predbiehať. Všetko sa uvidí na drafte," povedal pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO VIDEO Víťaz Stanley Cupu a strelec zlatého gólu ukončil bohatú kariéru

Šťastie sa môže poprípade usmiať aj na obrancu Olivera Turana, kapitána Slovenska z posledných MS U18: "Určite by ma to potešilo. Cez sezónu som sa snažil hrať čo najlepšie, teraz už len musím čakať," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články