Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Perry nekončí: Konečne je stopercentne fit, chce vyhrať Stanley Cup

ANAHEIM - Corey Perry bol pred pár dňami Anaheimom Ducks vyplatený zo zmluvy, avšak na koniec kariéry nemyslí. Práve naopak.
Zdroj: 22203
Zdieľajte:

Člen Triple Gold Clubu, ktorého v posledných sezónach sprevádzali zdravotné problémy, odohral za "káčerov" viac ako tisícku zápasov. V základnej časti ich nazbieral 988 (372+404), v play-off pridal ďalších 188 (36+53). Len dvanásť stretnutí mu chýbalo k tomu, aby ako prvý hokejista v histórii Ducks nastúpil na rovných 1000 zápolení v základnej časti.

Prečítajte si aj

VIDEO Legendárny Miller pokračuje v Anaheime, rovnako aj dvaja jeho spoluhráči

Napriek tomu, že už má 34 rokov, tak sa končiť nechystá. Núdzu o ponuky určite mať nebude. Chce vyhrať svoj druhý Stanley Cup: "Chcem opäť vyhrať. Mohol som pocítiť tie pocity na každej úrovni a chcem ich cítiť znova. Sledujem každý rok tímy, ktoré vyhrajú Stanleyho pohár, a vidím, koľko emócií príde s víťazstvom. Táto trofej sa získava najťažšie a potrebujete na ľade vodcov a skúsenosti. Ja budem znovu hráčom, akým som zvykol byť," hovorí Perry.

Kanaďan je podľa vlastných slov konečne v stopercentnom zdravotnom stave. Očakáva sa, že jeho nová zmluva bude krátkodobá a založená hlavne na bonusoch, pričom základný plat nebude nejako vysoký. To by však Perrymu malo vyhovovať. Otázne ešte ostáva, kde bude pôsobiť. Špekuluje sa hlavne o Edmontone Oilers, no v hre je viacero klubov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články