Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lintner štrngol šampanským: Zmluva s Tipsport aj RTVS pokračuje, v hre je poľský tím

BRATISLAVA - Richard Lintner predstavil novinky pred sezónou 2019/20 v Tipsport lige.
MetaTitle: SR hokej Tipsport Liga začiatok TK BAX.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Najdôležitejšou témou je predĺženie zmluvy s hlavným partnerom Tipsport, ktorá bude trvať do konca sezóny 2021/22. Rovnako tak si môžu diváci naďalej vychutnávať zápasy na obrazovkách televízie RTVS. Tá však neposkytovala domáce stretnutia maďarských tímov: "Môže to nastať v play-off. V tom prípade určite áno. Počas základnej časti budeme preferovať slovenské tímy, ale nie je vylúčená ani druhá možnosť," povedal Martin Tabák, generálny riaditeľ Tipsportu. Maďarské tímy by mali pokračovať, avšak ešte nebola podpísaná zmluva. To sa má stať v najbližších dňoch.

Prečítajte si aj

VIDEO Chára mal aj tretie zranenie, podstúpi operáciu

Riaditeľ Pro-Hokeja Richard Lintner nevylúčil ani príchod poľského tímu: "Prvým krokom k ďalšiemu rozširovaniu bol a bude Vyšehradský pohár, ktorý sa bude hrať v novej sezóne za účasti dvoch poľských tímov a jedného českého. Možnú ďalšiu spoluprácu s poľským alebo českým tímom si takto vyskúšame," hovorí: "Akékoľvek rozšírenie je vítané," doplnil šéf sekcie športu v RTVS Matej Hajko.

"Citrón" sa nedávno zúčastnil v Prahe na konferencii za účasti lídrov siedmich najväčších európskych líg: "Chválili nás za to, že sme sa rozhodli ísť do typu nadnárodnej súťaže, ktoré sú čím ďalej, tým viac presadzované aj v ostatných ligách," nechal sa počuť. Taktiež dodal, že naďalej nebude mať problém poskytnúť vyjadrenie k hocijakej téme pri otázkach fanúšikov či novinárov.

Prečítajte si aj

Slovenský obranca vyvolal v Česku škandál: Ukradli mi milión pre chorého syna, napíšem knihu kde poviem všetko!

"Ja som sa rozprával s časťou novinárov o podmienkach, ktoré pre nich vytvárajú kluby. Aj z ich strany prišli pripomienky. Ja by som bol rád, keby novinári tie podmienky spísali a našli si zástupcov. Teraz je presne to obdobie, kedy by sa to dalo ovplyvniť. Ja sa budem snažiť zapísať ich do našich manuálov," dodal Lintner, ktorý plánuje apelovať na kluby Tipsport ligy. Po skončení oficiálnej časti tlačovej konferencii si Lintner, Hajko aj Tabák štrngli šampanským a zaželali si úspešnú spoluprácu aj do ďalších rokov spolupráce.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/tipsportligaofficial

Diskusia

Podobné články