Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovenský obranca vyvolal v Česku škandál: Ukradli mi milión pre chorého syna, napíšem knihu kde poviem všetko!

CHOMUTOV - Hokejový Chomutov mal niekoľko mesiacov problémy s vyplatením hráčov. Niekoľkým došla trpezlivosť a začali hovoriť. Jedným z nich je aj slovenský obranca Juraj Valach.
MetaTitle: SR Nitra Hokej Zraz Turnaj Slovakia Cup NRX.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Aj tento príbeh sa dotýka toho najsmutnejšieho v jeho živote, keďže v roku 2016 prišiel počas pôrodu o ženu. Tá priviedla na svet Amálku a Jerguša, ktorý ale utrpel poškodenie mozgu: "Týmto zdravím vedenie Chomuta a ďakujem im za to, že môjho chorého syna pripravili o takmer jeden milión českých korún. Zdravím Český zväz ľadového hokeja za to, že umožňujú gaunerom pôsobiť v najvyššej súťaži a za to, že bankovú záruku na vyplatenie hráčov vypláca len vyvoleným," napísal Valach na svoj Facebook.

Prečítajte si aj

Čajkovič v zámorí vyrástol ako hráč aj človek, o prvom kole draftu sa čítalo dobre

Starostlivosť o chorého syna je finančne náročná. Český sport.cz oslovil slovenského obrancu, či by sa o nefungujúcich pomeroch v Chomutove nevyjadril obšírnejšie, no Valach s poďakovaním odmietol: "Musím vás sklamať, pretože pripravujem knihu, kde bude všetko popísané dopodrobna. Všetky praktiky a hnus, ktorý som zažil v Slavii Praha a Chomutove. Peniaze z predaných kníh pôjdu na liečbu môjho syna," povedal Valach pre sport.cz.

Vyjadrenie k situácii vydalo už aj vedenie českej Tipsport extraligy: "Naše vedenie obdržalo celkovo žiadosť 23 hráčov a trénerov Chomutova, pričom zo zloženej bankovej záruky vo výške troch miliónov českých korún bolo možné vyhovieť trinástim žiadostiam. Poradie, v akom boli žiadosť vyriešené, bolo chronologické podľa termínu doručenia a tieto žiadosti budú následne naplnené v plnom rozsahu."

Prečítajte si aj

VIDEO Bicek podal žalobu na HC Košice!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.cz

Diskusia

Podobné články