Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chára poslal fanúšikom Bostonu srdcervúci odkaz

BOSTON - Zdeno Chára pár dní po neúspešnom finále proti St. Louis poslal fanúšikom odkaz prostredníctvom sociálnych sietí. Prinášame ho v nezmenenom, iba preloženom znení.
Zdroj: 31958
Zdieľajte:

"Je to už pár dní, ale stále počujem ohromujúce fandenie a potlesk našich fanúšikov. Vedel som, že Boston má tých najlepších fanúšikov, ale neuvedomil som si, akí špeciálni a pozoruhodní ste, až kým som nestál na ľade pred piatym zápasom. Mať v tom momente vašu podporu bola neuveriteľná skúsenosť.

Prečítajte si aj

Slováci sa ani nenadreli a na MS bez problémov rozbili Veľkú Britániu

Nemohol som bojovať proti slzám, ktoré sa mi tisli do očí, ale som šťastný, že som tam bol so svojimi spoluhráčmi. Bol som hrdý a poctený, že som Bostončanom. My, ako tím, sme síce nedosiahli tímový cieľ, ale sme hrdí na vašu podporu.

Táto skupina hráčov a trénerov je veľmi špeciálna. Nemôžem povedať dosť o tom, koľkokrát sa náš tím musel vrátiť na správnu cestu, odklonil sa od nepriazni a prijal výzvy. Veríme v tvrdú prácu. Zaobchádzame k sebe rovnako a s rešpektom. Dôverujeme si navzájom a záleží nám na sebe, ale hlavne milujeme hrať hokej pre túto komunitu.

Prečítajte si aj

VIDEO Akú zmluvu dostane Binnington? Prepisoval rekordy, vyžiadal si milióny

V mene všetkých hráčov z hĺbky svojho srdca ďakujem všetkým našim fanúšikom za podporu a lojalitu počas tejto sezóny. Nikdy by sme sa tak ďaleko nedostali bez vás. My sa vrátime..."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/zeechara33

Diskusia

Podobné články