Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Akú zmluvu dostane Binnington? Prepisoval rekordy, vyžiadal si milióny

ST. LOUIS - Historický úspech St. Louis Blues prišiel pred niekoľkými dňami. Onedlho však vedenie musí začať riešiť zmluvy na novú sezónu 2019/20.
Zdroj: 31955
Zdieľajte:

Aktuálne majú Bluesmani osem neobmedzených voľných hráčov a dvanásť obmedzených, ktorým končia zmluvy 30. júna 2019. Najväčšou otázkou však je brankár Jordan Binnington. Kométa minulej sezóny prepisovala rekordy a teraz bude potrebovať nový kontrakt.

Prečítajte si aj

VIDEO NY Rangers ponúka za hviezdneho obrancu Winnipegu voľbu v prvom kole draftu 2019

Binnington na začiatku ročníka 2018/19 podpísal ročný dvojcestný kontrakt. Začínal ako dvojka na farme v AHL, ročník ukončil so Stanley Cupom. Ako prvý brankár histórie doviedol mužstvo v pozícii jednotky až k vrcholu, zaznamenal teda šestnásť výhier v play-off. Rodák z Richmond Hill mal zmluvu iba na 650 000, to by sa malo výrazne zmeniť.

Dvojka v play-off Jake Allen v uplynulej sezóne poberal až 4,35 milióna dolárov a zmluva mu platí do konca ročníka 2020/21. Otázne je, koľko dostane Binnington. Zámorské médiá o tom začínajú výrazne špekulovať. Logicky by ale nemal mať menej, než Allen. TO by však znamenalo, že len brankárska dvojica zarobí zhruba desať miliónov z platového rozpočtu.

ANKETA: Aký ročný plat dostane Binnington?

  • Nad 3 miliónov dolárov za sezónu

    11%

  • Nad 4 miliónov dolárov za sezónu

    46%

  • Nad 5 miliónov dolárov za sezónu

    29%

  • Nad 6 miliónov dolárov za sezónu

    9%

  • Nad 7 miliónov dolárov za sezónu

    5%

Prečítajte si aj

VIDEO Fehérváry chce hrať v novej sezóne NHL, konkurenciu nerieši
Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články