Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Svitana berie štvrté miesto športovo, o rok však chce medailu

BANSKÁ BYSTRICA - Každoročne postavia silný tím, na medailu stále čakajú. Aqualand Poprad skončil na desiatom ročníku Országh Cupu so "zemiakovou plackou".
Zdroj: 31945
Zdieľajte:

V sobotu si popradskí hokejbalisti postrážili postup zo skupiny B, keď porazili 5:1 Funky Monkeys Liptovský Mikuláš, 8:1 Wolves Holíč a potom remizovali s Victory Investments Banská Bystrica aj reprezentáciou Slovenska do 23 rokov. Na nedeľu bol k dispozícii už aj hviezdny Patrik Svitana, ktorý cez víkend absolvoval reprezentačný zraz.

Prečítajte si aj

Starneme, smial sa Michal Chovan. Každý triumf na Országh Cupe je rovnako pekný

"Bol som na repre zraze v Žiline, ešte v nedeľu o 10:00 sme mali tréning. Potom som rýchlo odbehol, keďže som videl, že chalani hrajú o 13:00. Potešilo ma to, zahral som si, verím, že mi to pomohlo," hovorí Svitana pre hokejovysvet.sk. Stihol tak štvrťfinále proti Bukovinke, semifinále so Sharks Zvolen a aj duel o 3. miesto.

Pôvodne sa malo hrať desať minút, avšak boj o bronzové medaile rozhodovali nakoniec samostatné nájazdy. Stalo sa tak po dohode oboch tímov. Brazzers Dubnica trikrát prekonali gólmana Justa, Popradčania Mateja Tomeka ani raz: "Prišli sme si hlavne zašportovať. To, že sme skončili štvrtí je celkom fajn, ale mohlo to byť lepšie. Každopádne, s turnajom sme spokojní. Je to stále len šport, čiže to berieme športovo. Turnaj bude aj ďalší rok. Už je však čas, aby sme sa dostali ešte vyššie," dodal Patrik Svitana.

Prečítajte si aj

Trikrát finále, trikrát 0:1 a trikrát Mišo Chovan...
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články