Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Starneme, smial sa Michal Chovan. Každý triumf na Országh Cupe je rovnako pekný

BANSKÁ BYSTRICA - Už ôsmy raz sa na Országh Cupe tešia hráči Sharks Zvolen. Partia kamarátov nevyhrala najväčší hokejbalový turnaj v Európe iba dvakrát.
Zdroj: 30976
Zdieľajte:

Jubilejný desiaty ročník však nebol pod totálnou dominanciou zvolenského tímu, ktorý mal slabší začiatok a v skupine dokonca prehral s Čertovým kolom: "My sme hrali hokejbal po roku, začiatok bol preto ťažší. Potom sme sa do toho dostali," povedal pre hokejovysvet.sk líder mužstva Michal Chovan.

Prečítajte si aj

Trikrát finále, trikrát 0:1 a trikrát Mišo Chovan...

Práve on bol hrdinom. Jediným gólom rozhodol finále proti Spišskej Novej Vsi, keď ušiel v oslabení do samostatného nájazdu. Predtým sa presadil aj pri semifinálovej výhre 2:1 nad Aqualandom Poprad a vo štvrťfinále ako jediný strelil nájazdový gól Milanovi Murčekovi v bráne Trebišova. Turnaj ukončil ako najlepší nahrávač a o cenu pre najlepšieho strelca ho pri rovnosti gólov obral Dávid Antal zo spomínaného Trebišova, pretože odohral o jeden duel menej.

"Ja som rád, že mi to tam padlo, ale všetci chalani hrali super, predviedli skvelé výkony. Každý išiel na dno síl. Hralo sa veľa zápasov, bolo nesmierne teplo. Rozhodla sila kolektívu. Všetky zápasy od základnej skupiny boli náročné a tesné. Každé mužstvo malo svoju kvalitu, omladzuje sa, čiže je to len ťažšie a ťažšie," podotýka Chovan.

Prečítajte si aj

Historický úspech pre Trebišov, úžasný Murček vyzdvihol Chovana

Pocity sú každým víťazstvom rovnako skvelé: "Je to super. Stále tá istá partia, pekné dva dni, zábava, slúži to navyše ešte ako súčasť letnej prípravy. Máme tento Országh Cup veľmi radi. Opäť to bolo skvele zorganizované, vyhrali sme, čiže sme spokojní. Začína to však byť ťažšie a ťažšie. Všetci starneme. Uvidíme, koľko rokov to ešte potiahneme. Každý jeden triumf je ale pekný," dodal Michal Chovan pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články