Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Boston vyhral tretí zápas, využil všetky presilovky, ktoré dostal

ST. LOUIS - Hokejisti Bostonu Bruins vyhrali tretí zápas finálovej série NHL a ujali sa vedenia 2:1. Štvrtý duel je na programe v noci z pondelka na utorok.
Zdroj: 31882
Zdieľajte:

Boston mal takmer počas celého stretnutia zápas plne pod kontrolou. Skóre otvoril v jedenástej minúte Bergeronov teč počas presilovky. Krátko pred koncom úvodného dejstva puk za vlastnou bránou získal Charlie Coyle a po peknej kombinácii ho zakončoval do rohu brány. Deväť sekúnd pred sirénou navyše zvýšil Kuraly.

Prečítajte si aj

VIDEO Florida má jasný plán: Bobrovsky, Panarin a hviezdny obranca!

V druhej tretine využil druhú presilovku v zápase hneď po 49 sekundách Dávid Pastrňák a keď sa v tretej početnej prevahe trafil aj Torey Krug, tak brankár "Bluesmanov" Jordan Binnington prvýkrát v tohtoročnom play-off NHL prepustil svoje miesto Jakeovi Allenovi. Ešte predtým síce znižoval Ivan Barbašev, no St. Louis aj tak išlo do kabín so štvorgólovým mankom.

Posledná tretina priniesla niekoľko presiloviek pre Blues, využitá bola iba jedna. V 46. minúte sa o to postaral Colton Parayko. Tréner Craig Berubé nemal čo stratiť, a tak odvolal Allena päť a pol minúty pred koncom riadneho hracieho času. Do prázdnej brány sa ale trafil Noel Acciari a potom ešte aj Marcus Johansson, ktorý využil štvrtú presilovku zo štyroch, ktoré Bruins dostali. Boston sa ujal vedenia v sérii 2:1.

Prečítajte si aj

VIDEO O Pánika sa zaujíma ďalší klub NHL: Bude hrať s draftovou jednotkou?

St. Louis Blues - Boston Bruins 2:7 (0:3, 1:2, 1:2)

Góly: 32. Barbašev (Sanford, Steen), 46. Parayko (R. O'Reilly, Bozak) – 11. Bergeron (Krug, DeBrusk), 18. Coyle (Ma. Johansson, Heinen), 20. Kuraly (Nordström), 21. Pastrňák (Krug, Bergeron), 33. Krug (Marchand, Bergeron), 59. Acciari (Nordström), 59. Ma. Johansson (Krug, Clifton)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články