Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO O Pánika sa zaujíma ďalší klub NHL: Bude hrať s draftovou jednotkou?

NEW JERSEY - Ďalším záujemcom o slovenského útočníka Richarda Pánika je New Jersey Devils, ktoré bude tento rok vyberať ako prvé v draftovej lotérii.
Zdroj: 30242
Zdieľajte:

Alex Chauvancy z The Hockey Writers hovorí, že "diabli" chcú získať z trhu voľných hráčov buď slovenského krídelníka alebo Švéda Gustava Nyquista. Oboch sa im kvôli platovému stropu podľa všetkého nepodarí priviesť.

Prečítajte si aj

VIDEO Winnipeg Jets získal z KHL zaujímavého ruského útočníka

Favoritom pri tejto dvojici má byť práve martinský rodák, ktorého je možné použiť nielen na útočenie, ale napríklad aj pri oslabeniach. Ak Pánik posilní Devils, tak si zahrá s Jackom Hughesom alebo Kaapom Kakkom. Jeden z nich bude draftová jednotka.

Richard Pánik sa podľa všetkého ocitne na listine voľných hráčov, keďže jeho kontrakt s Arizonou Coyotes platí do konca sezóny 2018/19, a teda ak ho vedenie "kojotov" nepredĺži, tak od 1. júla bude môcť bez problémov zamieriť do hociktorého iného klubu NHL.

Pozrite si aj

VIDEO Craig Ramsay prehovoril: o Slovákoch, MS 2019 i Liborovi Hudáčkovi

Ohľadom sedembodového reprezentanta z MS 2019 sa spomínala hlavne Ottawa Senators. Generálny manažér Pierre Dorion však túto možnosť vylúčil a povedal, že chce získať iné meno do svojej ofenzívy.

Richard Pánik aktuálne poberá 2,8 milióna eur ročne, čo je najviac v jeho kariére. Informácie zo zámoria ale hovoria o tom, že bez ohľadu na to, aký tím bude jeho ďalší, na zmluvu, ktorá mu zaručí menej ako 3,5 milióna za sezónu, nepristúpi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články