Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Florida má jasný plán: Bobrovsky, Panarin a hviezdny obranca!

SUNRISE - Tréner Joel Quenneville a Florida Panthers by malo byť nesmierne zaujímavé spojenie. Odzrkadliť sa to má aj pri nových hráčoch.
Zdroj: 31911
Zdieľajte:

Novinár George Richards z The Athletic’s informuje, že mužstvo z juhu USA chce z trhu voľných hráčov priviesť brankára Sergeia Bobrovskeho, jeho krajana Artemiho Panarina a taktiež jedného defenzívneho obrancu svetovej extratriedy.

Prečítajte si aj

VIDEO O Pánika sa zaujíma ďalší klub NHL: Bude hrať s draftovou jednotkou?

Momentálne majú Panthers v defenzíve pod zmluvou tri mená, ktoré sú považované za hviezdy. Menovite to sú Aaron Ekblad (šesťročný kontrakt na 7,5 milióna dolárov), Mike Matheson (sedemročný kontrakt na 4,9 milióna dolárov) a Keith Yandle (päťročný kontrakt na 6,35 milióna dolárov).

Toto trio je v podstate nevymeniteľné, ale potom tu je Mark Pysyk. Ten poberá 2,73 milióna ročne a sezóna 2019/20 bude jeho posledná pri aktuálnom kontrakte. Preto je ideálny kandidát na výmenu. Ak by sa ho ale Florida nechcela vzdať, tak by musela zaloviť znova na trhu s voľnými hráčmi. Každopádne, jeden hviezdny obranca má na Floridu prísť. Kto to bude?

Prečítajte si aj

VIDEO V zámorí sa rieši kauza ukradnutia prestížnej trofeje: Kedy ju Colorado vráti?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články